ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Benefietwedstrijd en afterparty rondom wedstrijd UDI'19 - Achilles Veen

Algemeen - UDI-1

Komende zaterdag, 30 september, staat de competitiewedstrijd tussen UDI'19 en Achilles Veen gepland. Rondom de wedstrijd zijn diverse activiteiten gepland. Zo zal er voorafgaand aan de wedstrijd een benefietwedstrijd worden gespeeld voor het Prinses Máxima Centrum. En na de wedstrijd zal er een afterparty worden georganiseerd in het clubhuis met live muziek.

Benefietwedstrijd Oud UDI-1 – Selectie Beter Bed

Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt er een bijzondere benefietwedstrijd gespeeld (aanvang 16:00 - start wedstrijd rond 16:15) tussen "oud" UDI-1 en een team samengesteld door Beter Bed, ten behoeve van het Prinses Máxima Centrum. Deze bijzondere wedstrijd zal plaatsvinden voorafgaand aan de kampioensreünie en de reguliere competitiewedstrijd.

Onze voormalige hoofdsponsor Beter Bed is al sinds 2017 verbonden aan het Prinses Máxima Centrum. Als slaapexpert weet Beter Bed als geen ander hoe belangrijk (nacht)rust is en hoe groot de impact hiervan is op onze mentale en fysieke gezondheid. In de maand september probeert Beter Bed met verschillende activiteiten zoveel mogelijk geld in te zamelen om de slaapproblematiek bij kinderen en gezinnen van het Máxima te verkleinen.

Maak een donatie 

De ambitie van het Prinses Máxima Centrum

In Nederland wordt jaarlijks bij ongeveer 600 kinderen de diagnose kanker gesteld, en op dit moment overlijdt nog steeds 1 op de 4 van deze kinderen aan deze ziekte. Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dat maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving. Meer over de samenwerking tussen Beter Bed en Prinses Máxima Centrum

Benefietwedstrijd en afterparty rondom wedstrijd UDI'19 - Achilles Veen

Afterparty na UDI’19/CSU – Achilles Veen

Na de wedstrijd UDI’19/CSU – Achilles Veen wordt er een afterparty georganiseerd en hopelijk kunnen wij proosten op een overwinning. De afterparty zal rond 20:00 uur starten met een live-optreden van Vincent Verbiesen en Marco Vandéra. Ongeacht de uitslag zal het een feestje worden in de kantine.

Programma

16:00 uur – Oud UDI-1 – Selectie Beter Bed
18:00 uur – UDI’19/CSU – Achilles Veen
20:00 uur – Afterparty met live-optreden van Vincent Verbiesen en Marco Vandéra

Reden genoeg om zaterdagavond naar UDI te komen

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.