ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Binnenkort: PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij UDI’19!

Jeugd

Wil jij meedoen aan het grootste voetbalfeest van Nederland? Schrijf je dan nu in voor de PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij UDI’19!

In de herfstvakantie op donderdag 19 oktober komt het PANNA! Sterrenteam langs bij UDI’19! Iedereen tussen 6 en 13 jaar oud kan meedoen aan deze onvergetelijke voetbaldag, georganiseerd vanuit het jeugdvoetbalmagazine PANNA!.

Tijdens de PANNA! Sterrenteam voetbaldag is iedereen welkom en staat plezier centraal!

Binnenkort: PANNA! Sterrenteam voetbaldag bij UDI’19!

Veel meer dan een voetbaldag!
Naast een leuke, leerzame voetbaldag krijg jij bij deelname een compleet voetbaltenue en een  rugtas bomvol leuke cadeaus! Ook maken alle deelnemers kans op een plek in een van de PANNA! Sterrenteams!

Talentenjacht
Aan het einde van de voetbaldag nodigt PANNA! een aantal jongens & meisjes van verschillende leeftijdscategorieën uit voor de finaledag. Tijdens deze finaledag strijden alle geselecteerde voetballers vanuit heel Nederland voor een plek in een van de PANNA! Sterrenteams!

In het PANNA! Sterrenteam ervaar je hoe het is om een echte ster te zijn. De teams nemen deel aan verschillende activiteiten, waaronder een internationaal toptoernooi! PANNA! Magazine volgt de sterren op de voet. Zo wordt elke speler voorgesteld in het magazine en maken de PANNA!-journalisten een uitgebreid verslag na elke activiteit!

Kosten
Deelname aan een PANNA! Sterrenteam voetbaldag kost € 34,95. Bij het inschrijven van minimaal 8 deelnemers (bijvoorbeeld een heel team) kost dit € 32,- per deelnemer.

Hiervoor krijg je:

  • Een onvergetelijke voetbaldag.
  • Een compleet voetbaltenue (shirt, broekje en sokken).
  • Een goodiebag met PANNA! Magazines en andere cadeaus.

Mocht je uiteindelijk worden gevraagd voor de finaledag of om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.


Tot snel!

Locatie: UDI’19 – Sportpark Parkzicht

Tijdstip: 09.30 – 12.30 uur

Meer informatie en inschrijven: www.panna-sterrenteam.nl.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.