ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

In Memoriam: Theo Collenburg

- Algemeen

Afgelopen zaterdag, 6 april, is op 83 jarige leeftijd overleden Theo Collenburg. Theo was al enige tijd ziek. Velen zullen zich hem herinneren als een fanatieke supporter van ons 1e elftal. Langs de lijn liet hij zich altijd duidelijk horen. Theo heeft zich vele jaren ingezet voor onze vereniging. Hij maakte al jarenlang deel uit van onze onderhoudsploeg, die elke maandag en vrijdag ervoor zorgt dat ons complex er zo keurig uitziet. Theo is in zijn werkzame leven jarenlang actief geweest bij de buitendienst van de gemeente Uden en vanuit dat werk was hij al vaak bezig met het onderhoud aan onze speelvelden. Veel mensen in Uden kennen Theo ook als tuinman, hij had veel kennis van alles wat groeit en bloeit in de tuin. Voor zijn vrijwilligerswerk ten bate van onze vereniging ontving Theo in 2004 een onderscheiding.

U kunt eventueel afscheid nemen van Theo op woensdagavond 10 april. Daarvoor kunt u terecht in uitvaartcentrum van Lokven, Molenstraat 32a te Zeeland. U bent welkom tussen 19.00 en 20.00 uur.

UDI’19 wenst Theo’s vrouw Gerrie, de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe in deze voor hen moeilijke tijd. De vele mooie herinneringen aan deze, voor hen zo bijzondere man, zullen hen daarbij beslist tot troost zijn.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.