ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Vrijwilliger van het jaar 2024: Chantal Brands

Algemeen

Enkele jaren geleden heeft UDI’19 de verkiezing voor de 'Vrijwilliger van het Jaar' geïntroduceerd. Het is inmiddels een traditie geworden en wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de Medewerkersavond, een avond waarop we alle vrijwilligers en medewerkers van UDI’19 bedanken voor hun inzet. Tijdens deze avond werd Chantal Brands uitgeroepen tot ‘Vrijwilliger van het Jaar’.

Vrijwilliger van het jaar 2024: Chantal Brands

Chantal Brands is een betrokken en enthousiast lid van onze vereniging. Net als veel andere vrijwilligers raakte Chantal betrokken bij de club vanwege haar partner Angelo, die al jaren bij de club voetbalt, en nog meer door hun kinderen Sam en Saar, die al geruime tijd actief zijn bij de jeugdteams. Als toegewijde ouder werd ze in 2018 zelf ook lid om zich in te zetten voor het 100-jarig jubileum van de vereniging.

Binnen de jubileumcommissie was ze medeverantwoordelijk en speelde ze een leidende rol in de organisatie van het jubileumweekend. Dankzij Chantals organisatorisch talent verliep alles perfect. Na het jubileum wilde Chantal actief blijven als vrijwilliger bij de vereniging en werd ze de drijvende kracht achter de organisatie van diverse toernooien bij UDI’19, zoals het Easter Open, Kerstzaalvoetbal, Clash of Clubs en de PSV Talenten Cup. Tijdens de coronacrisis organiseerde ze zelfs verschillende activiteiten voor de jeugd om ze in beweging te houden. Vorig jaar was ze nog actief als commissielid voor de organisatie van het 50-jarig jubileum van onze Vrouwen- en Meidenafdeling.

Kortom, een meer dan verdiende onderscheiding voor deze kanjer, en we hopen nog lang te mogen genieten van haar organisatorisch talent en toewijding. Chantal, van harte gefeliciteerd!
 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.