Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Accommodatie

Onze vereniging is al sinds 1959 gehuisvest op de huidige lokatie in het gemeentelijk sportpark. Gestart werd met een drietal velden (het huidige hoofdveld en de velden 1 en 2) en inmiddels is men anno 2016 uitgegroeid naar een groot complex bestaande uit zeven wedstrijdvelden (waarvan 2 kunstgrasvelden) en drie trainingsvelden. Mede door het vele groen biedt de accommodatie een knusse aanblik.

Ondanks het grote aantal speelvelden is het elke week weer een grote puzzel om met name op de zaterdagen de vele wedstrijden te kunnen laten spelen. Met name de beschikbare kleedaccommodatie is echter een belemmering voor de groei van de jeugdafdeling. De vereniging beschikt sinds de realisatie van de nieuwe multifunctionele ruimte nu over 18 kleedkamers. En sinds 2014 zijn hier 2 kleedkamers bijgekomen. In die nieuwbouw is ook extra ruimte beschikbaar komen voor besprekingen en vooral de grote groep vrijwilligers die zorgen voor het onderhoud van de accommodatie en de materiaalmensen hebben hierin een goed onderkomen gekregen.

tribune UDIDe vernieuwde zittribunes (2014)

Het grote hoofdveld met wedstrijdverlichting is de trots van de vereniging met een grote zittribune en op de lange zijdes staantribunes waar plaats is voor maximaal 5000 bezoekers. Aantallen welke met oefenwedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders als Ajax, Feyenoord en PSV ook daadwerkelijk gehaald werden.

Veel publiek rondom het hoofdveld tijdens UDI'19 - PSV

Voor de ontvangst van gasten en sponsoren is een mooie en ruime bestuurskamer/sponsorhome ingericht.

Het kloppend hart van het sportpark is het ruime clubhuis waar het elk weekeinde een drukte van belang is wanneer de vele jeugd- en seniorenteams hun wedstrijden spelen. De exploitatie van de kantine gebeurt in eigen beheer waar Wilma en haar vele medewerkers ervoor zorgen dat iedereen voorzien wordt van de gewenste drankjes en hapjes. Voor veel leden is de kantine een tweede huis en wordt er na afloop van wedstrijden en/of trainingen de nodige uurtjes doorgebracht. In de zomer van 2013 heeft het clubhuis een complete make-over gekregen waarbij aan de buitenzijde de entree is aangepast. De binnenzijde is vrijwel volledig opnieuw opgebouwd en heeft nu weer een fris en modern interieur. In 2015 is de kantine uitgebreid met een overdekt en verwarmd terras met een heuse bottle-bar.

Naast de genoemde algemene ruimtes beschikt de vereniging ook over enkele ruimtes voor besprekingen, een ruim digitaal wedstrijdsecretariaat en een eigen drukkerij waar vrijwel alle publicaties in eigen beheer worden vervaardigd.

De vernieuwde ingang tot de kantine (2013)

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden