Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Clubhuis

Uiteraard vervult het clubhuis een belangrijke rol binnen de vereniging. Het is de centrale ontmoetingsplaats voor sporters, ouders en supporters. In het weekeinde is het er meestal een drukte van belang. Van s'ochtends vroeg tot aan het begin van de avond vindt eenieder er de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. Ook doordeweeks is het clubhuis van maandag t/m donderdag geopend.

De kantine wordt beheerd door Wilma en Matthijn welke een belangrijke taak hebben om er zorg voor te dragen dat de grote aantallen bezoekers niets tekort komen. Samen met een groot aantal medewerkers wordt zorg gedragen voor de interne mens.

Regelmatig worden er speciale middagen/avond georganiseerd door de activiteitencommissie en/of specifieke teams. Zo konden bezoekers het afgelopen seizoen genieten van ondermeer:

  • Kerstborrel/Herbstmeisters
  • Playbackshow
  • Sportquiz
  • Night of the Champs

 Daarnaast is het clubhuis natuurlijk ook het terrein voor de wat meer formele activiteiten zoals:

  • Algemene ledenvergadering
  • Medewerkersavond
  • Jubilarissenavond
  • Nieuwjaarsborrel

Bij belangrijke voetbalwedstrijden of sportgebeurtenissen worden deze uitgezonden op grote schermen. Daarnaast is de kantine en bestuurskamer voorzien van diverse monitoren waarop de UDI Club TV vertoond wordt. Naast beelden van sportzenders is er de weergave van informatiebalken met landelijk sportnieuws en eigen UDI-nieuws en natuurlijk de onvermijdelijke reclameboodschappen.

Het huidige clubhuis is geopend in 1970 en heeft na diverse verbouwingen en uitbreidingen in de opvolgende jaren in de zomer van 2013 een rigoreuze facelift ondergaan. Het clubhuis heeft een fris modern interieur gekregen met de nodige zithoeken een geheel aparte koffiecorner voor met name de weekenden en een eigen uitgifte van de keuken. Ook de keuken zelf is voorzien van nieuwe apparatuur en met de verplaatsing van het wedstrijdsecretariaat is de ruimte van het clubhuis nog meer toegenomen. Hoewel het qua oppervlakte niet extreem groot is, zeker in vergelijking met andere verenigingen van dezelfde grootte, biedt het voldoende ruimte voor een gezellig samenzijn.

In de zomer van 2015 is het bestaande terras volledig voorzien van nieuwe keramiek tegels en een fraaie overkapping. Hierdoor beschikt UDI’19 over een verwarmd terras met nieuw terrasmeubilair.

Openingstijden van de kantine
Maandag t/m Woensdag 18.00 - 22.30
Donderdag 18.00 - 01.00
Vrijdag 18.00 - 22.30
Zaterdag 08.00 - 20.00
Zondag 08.00 - 20.00

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden