Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Vertrouwenspersoon

Waarom een vertrouwenspersoon bij UDI'19?

Er kunnen zich binnen onze voetbalvereniging situaties voordoen waarin je geconfronteerd wordt met ongewenst gedrag van andere leden, vrijwilligers of leiders. Waar zou dit ongewenste gedrag bijvoorbeeld betrekking op kunnen hebben? Te denken valt aan intimidatie (bijvoorbeeld op seksueel gebied), pesten, treiteren, discriminatie of vormen van geweld.

UDI’19 keurt elk ongewenst gedrag ten zeerste af en wil ongewenst gedrag situaties serieus aanpakken en opheffen alsmede nieuwe gevallen  in ieder geval trachten te voorkomen. Mocht zich bijvoorbeeld een hierboven genoemde situatie  voordoen, dan is de mogelijkheid aanwezig een beroep te doen op een vertrouwenspersoon. Deze  vertrouwenspersoon kun je op eigen verzoek benaderen voor een gesprek, waarbij je dan je verhaal kunt doen en waarnaar serieus door deze vertrouwenspersoon wordt geluisterd. De vertrouwenspersoon zal op basis van de informatie die jij hebt gegeven het probleem doorverwijzen naar personen en/of instanties teneinde een en ander op te lossen.

Wat is een vertrouwenspersoon?

Een vertrouwenspersoon is een onafhankelijke persoon, die door het algemeen bestuur van UDI’19 is aangesteld voor onbepaalde tijd om als vertrouwenspersoon binnen de vereniging op te treden. Deze vertrouwenspersoon is opgeleid om met personen in gesprek te gaan naar aanleiding van problemen die ontstaan zijn door confrontatie met ongewenst gedrag. Indien een dergelijke situatie zich binnen de vereniging heeft voorgedaan en je behoefte hebt hierover te praten dan kan dit met een van de 2 vertrouwenspersonen, die door de vereniging zijn aangesteld. De gesprekken die je voert met een vertrouwenspersoon zijn strikt vertrouwelijk. Andere leden, leidinggevenden, vrijwilligers en/of bestuur staan hier volledig buiten.

Wie zijn de vertrouwenspersonen binnen UDI’19 ?

Kees van der Wijst (T. 0413-161992) is de vertrouwenspersonen binnen UDI’19. Het beleid van UDI'19 is om een een mannelijke en een vrouwelijke vertrouwenspersoon aan te stellen. Op dit moment (maart 2017) zijn we nog op zoek naar een nieuwe vrouwelijke vertrouwenspersoon. Je kunt zelf bepalen met wie je het liefste contact wil hebben.

          keesvdwijst

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden