Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Senioren

Recreatie en prestatie

Naast het vaandelteam van de senioren spelen er binnen de vereniging nog een groot aantal senioren wekelijks hun wedstrijden. Voor UDI 2 t/m 6 blijft het spel niet beperkt tot wekelijks een balletje trappen maar wordt er door deze teams 1 of 2 keer week getraind om op de zondagen goed voor de dag te komen. Deze teams spelen dan ook allen in prestatieve competities waarbij de tegenstanders ook vrijwel altijd selectieteams zijn.

Het tweede team van de vereniging doet in sportieve prestaties en ambities nauwelijks onder voor haar grote broer. Het team komt uit in de reserve hoofdklasse van het district Zuid 2 en heeft daar de laatste acht seizoenen in totaal al vier keer de titel weten te bemachtigen. UDI 2 is een team wat bestaat een mix van ervaren spelers en een groot aantal jeugdige talenten die soms al vervroegd vanuit de jeugd worden overgehaald naar de senioren. Ook in de strijd om de districtsbeker voor reserveteams wist men al de hoogste treden te bereiken. Door de behaalde kampioenschappen wist men zich ook telkens te plaatsen voor deelname aan het kampioenschap van Nederland voor reserveteams. Helaas wist men daar nog nooit de algehele titel te bereiken maar moest men zich steeds met de tweede plaats tevreden stellen. Vooral in het seizoen 2006-2007 was de strijd ongemeen spannend. Na winst in de eerste poule van drie teams werd vervolgens in twee uitstekende wedstrijden het tweede team van de amateurs van Ajax verslagen. In de eindstrijd voor het algehele kampioenschap van Nederland moest worden aangetreden tegen UNA 2 uit Veldhoven. Deze ploeg is in Zuid 1 al jaren de te kloppen ploeg bij de reserveteams en zij wisten de algehele titel al wel eens te winnen. Op een warme dag in juni speelde beide teams onder grote publieke belangstelling (meer dan 1000 toeschouwers) in Odiliapeel om de titel maar helaas voor de Udenaren waren de tegenstanders net iets beter in het benutten van de kansen.


UDI 1 kampioen Eerste Klasse D (seizoen 2008-2009)

De grote groep lagere senioren vanaf UDI 7 t/m UDI 15 komt uit in een recreatieve competitie. Voor deze spelers geldt voor de meesten dat er niet of nauwelijks meer wordt getraind. De samenstelling van deze teams ontstaat voor veel teams in de loop der jaren doordat vrienden samen komen in een groep waarbij zich spontaan bekenden gaan aansluiten zodat sprake is van hechte vriendenteams. Maar ook voor overkomende jeugd of individueen die zich aanmelden wordt vrijwel altijd een passend team gevonden zodat men zich snel weet opgenomen in de grote UDI-familie. Zoals in het verleden door een van de seniorenleiders al eens treffend werd verwoordt zijn er slechts enkele primaire zaken van belang voor deze liefhebbers: gras, goede bal, warme douches en goede faciliteiten voor de derde helft. Na de renovatie van de kleedkamers enkele jaren geleden kan de vereniging weer aan al deze primaire behoeftes voldoen.

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden