Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Technische Zaken

De organisatie van UDI’19 is in het seizoen 2013/2014 gewijzigd. De Technische Commissie (TC) is naast het prestatieve gedeelte van de senioren, voortaan ook verantwoordelijk voor de opleiding van alle jeugdspelers en –speelsters. Middels het Opleiding Team (OPT) zullen de technische en inhoudelijke zaken worden verbeterd zodat elke speler(ster) bij UDI juist opgeleid wordt. De algemene doelstelling voor de komende seizoenen is; “verenigingsbreed opleiden zonder de focus te verliezen op de selectieteams”. Het Organisatie Team (ORT) zorgt voor alle organisatorische zaken.

Organisatie TC seizoen 2016/2017

Voorzitter Tinie Kardol
Coördinator Senioren Selectie Stefan van Roosmalen
Coördinator Scouting Intern Anton Jetten
Coördinator Scouting Extern Tonny Verhoeven
Coördinator Jeugdzaken Vacant
TC lid secretaris Marc Jansen

Contact via: tc@udi19.nl

Het Opleiding Team (OPT)

Voorzitter OPT (HJO) Vacant
Secretaris OPT Marc Jansen
Coördinator Vrouwen en meiden Joop Bekker
Coördinator scouting Theo van Tilburg
Coördinator Bovenbouw Tini van Hek
Coördinator Onderbouw Dirk Damsma
Technisch Coördinator Bovenbouw Tom Jacobs
Technisch Coördinator Onderbouw Eric van Gogh
Coördinator Keeperstrainers Peter Asselman

Contact via opt@udi19.nl
    
Wij wensen iedereen een plezierig en leerzaam seizoen toe.

Met sportieve groet,
Namens alle leden van de TC en het OPT

Samenwerking PSV en NEC

Sinds enkele jaren wordt op technisch vlak nauw samengewerkt met zowel PSV als NEC. Door het uitwisselen van kennis en het geven van clinics wordt getracht de jeugdtrainers verder te scholen. Een van die activiteiten welke voortvloeien uit de samenwerking is de organisatie van de "PSV-Masters on Tour" waarbij talentvolle spelertjes uit de regio de kans krijgen zich te profileren tegenover leeftijdsgenoten.

Afgelopen seizoen zijn er clinics gehouden door professionele jeugdtrainers van NEC voor specifieke leeftijdsgroepen zoals de F-pupillen waar ook de omliggende verenigingen voor werden uitgenodigd.

Ook door PSV werd een clinic verzorgd voor begeleiders van de D-, E- en F-jeugd. Op een enthousiaste manier werden door Pepijn Lijnders, techniektrainer bij PSV, oefeningen gedemonstreerd gericht op het aanleren van bewegingen en het beheersen van de bal.

Ga naar website van PSV                                              Ga naar de website van NEC

Jeugd Scouting UDI'19 al druk aan het werk

Tijdens de eerste weken van het nieuwe seizoen, maar ook tijdens de afgelopen PSV Masters hebben diverse scouts reeds de nodige wedstrijdjes en spelertjes gevolgd.
Voor het seizoen 2011 – 2012 heeft de TC van UDI’19 ervoor gekozen om de functie hoofd-scouting te laten vervallen. De technische zaken zijn ondergebracht bij het HJO Harald Stempher, terwijl de coördinator scouting Stefan Wintjes hem ondersteunt en het administratieve gedeelte op zich neemt.
Enthousiast is men steeds op zoek naar UDI-mensen die met name de scouting voor de F- en E-groep op zich willen nemen (za. morgen en tijdens Minus van Eijl Cup).
Tijdens de eerste scoutingsbijeenkomst verzorgde het HJO een mooie presentatie over het jeugdbeleid bij UDI’19, en werden de taken en plichten van de scouts nog eens benadrukt, waarbij discretie vooral belangrijk is.
Middels beoordelingsformulieren rapporteren de scouts mogelijke talenten aan de coördinator, die er tevens zorg voor draagt dat voor de winterstop alle teams minimaal 1 keer bekeken zijn.
Ook groepsleiders hebben steeds de mogelijkheid om spelers met potentie door te geven aan de coördinator. Dus een oproep aan alle trainers en leiders, schroom niet om talenten al voor de winterstop te melden via de groepsleiders, hoe sneller talenten in kaart gebracht worden hoe beter.

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden