Openingstijden Oud papier

Maandag 09.00 - 16.30
Dinsdag t/m Donderdag 12.30 - 16.30
Vrijdag 09.00 - 16.30
Zaterdag 09.00 - 15.00
Zondag Gesloten
Zoeken
Hoofdmenu
Submenu

Wedstrijdverslagen

UDI in nacompetitie onderuit tegen Be Quick 1887 (1-0)

Onder hoogzomerse temperaturen moest het onderlinge duel tussen Be Quick en UDI'19 beslissen wie naar de halve finale van de nacompetitie zou gaan. De Groningers waren vandaag sterker en wonnen verdiend van UDI'19.

Lees meer...

UDI laat ware gezicht zien en wint thuis tegen Alcides (2-0)

De Udense supporters wreven zich na het eerste kwartier al in de ogen want de inzet waarmee vandaag werd gestreden was al maanden niet meer zichtbaar geweest. De 2-0 overwinning was zeer verdiend en werd dan ook dankbaar in ontvangst genomen door de Udense aanhang.

Lees meer...

Dikke nederlaag voor UDI bij MSC in Meppel (6-0)

In een wedstrijd zonder belangen kreeg UDI toch een hele dikke nederlaag aan de broek in Meppel. De Udenaren speelden niet eens de slechtste wedstrijd van het seizoen maar moesten de doelpunten wel eenvoudig incasseren.

 

Lees meer...

RKHVV wint terecht bij UDI (1-3)

Zoals verwacht was het RKHVV dat veel feller begon en al snel terecht op 0-1 kwam. Na de 0-2 duurde het tot de slotminuten voordat de 1-3 eindstand op het bord kwam. In alles was duidelijk dat de bezoekers nog ergens voor streden en UDI de competitie aan het uitspelen is op weg naar de nacompetitie.

Lees meer...

Karakteristiek: OJC Rosmalen 1 - UDI'19 1 (3-3)

Oefenwedstrijd.
0-1  Tim Wolf
1-1
2-1
3-1
3-2  Sam Wassenberg
3-3  Bart van der Wijst

Treffer in slotminuut voorkomt deceptie UDI bij Babberich (1-2)

De thuisblijvers kregen vandaag bijna gelijk in Babberich. Nadat Babberich via Evert Romer op voorsprong was gekomen duurde het tot de laatste vijf minuten voordat UDI tot scoren kwam. Wassenberg en Tuithof voorkwamen de schande dat er puntverlies geleden zou zijn tegen hekkesluiter Babberich.

Lees meer...

UDI'19 loopt rood aan in Raalte (3-0)

Bron: kliksport.nl

UDI'19 ging niet alleen kansloos met 3-0 onderuit bij Rohda Raalte maar liep ook nog eens tegen twee rode kaarten aan. Dimitri Cremers kreeg binnen een minuut twee keer geel en doelman Thijs van Hoeij kon rechtstreeks vertrekken na het beledigen van de grensrechter.

Lees meer...

UDI te sterk voor Rigtersbleek (3-1)

UDI was vandaag de beste ploeg tegen Rigtersbleek. Zeker het eerste half uur werd er prima gespeeld en kwam UDI ook verdiend op een 2-0 voorsprong. Het laatste kwartier voor rust was voor de bezoekers die dreigender werden maar twee kansen voor Nick van der Luyt werden geen doelpunten.

Lees meer...

Moeizame thuiswinst UDI tegen NEC (2-1)

De eerste helft van de wedstrijd tegen NEC was van een uiterst mager niveau en bepaald geen reclame voor het voetbal. Na de rust kwam NEC verrassend op voorsprong na een bal welke vanuit een woud van benen binnen getikt kon worden. Twee doelpunten van Mustafa Seddiqi brachten de Udenaren vervolgens op voorsprong. UDI kreeg vervolgens nog drie of vier 100% kansen maar doelpunten werden er niet meer gemaakt. De drie punten zijn uiteraard welkom maar het spelniveau zal echt nog wel omhoog moeten wil men straks in de nacompetitie mee kunnen strijden.

Lees meer...

Gelukkige winst voor Alcides in Uden (0-1)

De gezichten van de Udenaren stonden vooral vol met teleurstelling. Zonder groots te spelen, maar in ieder geval wel door erg veel werklust te tonen, wist UDI het Alcides lastig te maken. Extra zuur is dan dat het enige doelpunt valt uit een verkeerde inspeelpass in de Udense verdediging waar Alcides spits Ramos wel raad mee wist. Zeker de tweede helft beperkte de ploeg uit Meppel zich tot verdedigen en hopen op een counter. Bij UDI stonden veel spelers met aanvallende bedoelingen op het veld maar de echte grote kansen kwamen er niet voor de Udenaren. De bezoekers waren na afloop erg blij met de drie punten in deze lastige wedstrijd.

Lees meer...

rksv UDI'19/Beter Bed © 2017
Deze site is ontwikkeld door ID and more in samenwerking met Actv8
Twitter | Facebook | RSS | Sitemap | Disclaimer

Bezoekadres
Parklaan 4
5404 NH Uden
Plan uw route

Postadres
Postbus 719
5400 AS Uden
algemeen@udi19.nl

Sitemap

rksv UDI'19/Beter Bed

Bezoekadres: Parklaan 4, 5404 NH Uden
Postadres: Postbus 719, 5400 AS Uden