ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

‘Elftal van de Eeuw’-verkiezing nadert zijn ontknoping

Wie van de 103 genomineerde spelers en trainers wordt straks definitief opgenomen in het daadwerkelijke Elftal van de Eeuw? Op vrijdagavond 10 mei weten we het.

We hebben nog één stemronde te gaan voor de positie van centrumspits. Tot 20 april kan er online gestemd worden.

En dan na 12 maanden stijgt de spanning ..... welke spelers en trainer hebben jullie als supporter gekozen voor het definitieve Elftal van de Eeuw? De commissie gaat na deze stemperiode aan de slag met het bepalen van de daadwerkelijk selectie. Uit iedere periode (1945-1970 / 1970-1995 / 1995-heden) wordt er minimaal één speler en/of trainer gekozen, om zo te komen tot het 'ELFTAL VAN DE EEUW'.

Enkele weken geleden stond de tellerstand op maar liefst 10.000 uitgebrachte stemmen. Daarvoor zijn we jullie 'eeuwig' dankbaar! 

We nodigen iedereen van harte uit voor de officiële opening van ons jubileumweekend op vrijdag 10 mei. Een avond die wordt opgeluisterd door de onthulling van het ‘Elftal van de Eeuw’ en een bijdrage van gastspreker Michael van Praag met als afsluiter een spectaculaire lasershow! Immers, zonder jullie aanwezigheid is het feest niet compleet!
 

Onthulling definitieve 'Elftal van de Eeuw': vrijdagavond 10 mei in onze feesttent, ontvangst vanaf 18.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

 

Heb je vragen over het "Elftal van de Eeuw", deze kan je stellen via: elftalvdeeuw@udi19.nl

Alle nieuwsberichten / stemrondes

Deze site is ontwikkeld door ID and more en Weemen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.