ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Jubileumweekend

Ons jubileumweekend komt steeds dichterbij. Diverse commissies zijn keihard aan het werk om er een fantastisch jubileumweekend van te maken. Het jubileumweekend vindt plaats op 10-11-12 mei 2019. Tijdens dit weekend worden diverse activiteiten georganiseerd voor (oud) leden, sponsoren, vrijwilligers, supportersclub, relaties en voor iedereen die UDI’19 een warm hart toe draagt. Noteer deze data alvast in je agenda!

Vrijdagavond 10 mei

Op deze avond wordt ons jubileumweekend officieel afgetrapt voor UDI’19 leden en genodigden. Naast de onthulling van de totale selectie van het “Elftal van de Eeuw” zullen enkele gastsprekers en artiesten het 100-jarig bestaan van UDI’19 met ons mee gaan vieren.

Zaterdag 11 mei

Deze dag zal in teken staan van diverse sportieve activiteiten zoals een 10-kamp en 7 x 7 toernooi met als afsluiter een onvergetelijke feestavond. We willen nog niet alles verklappen maar we beloven dat het dak eraf gaat! Iedereen is welkom op onze feestavond. Hiervoor kun je medio maart entreekaarten bestellen.

Zondag 12 mei

Ons jubileumweekend sluiten we af met een “Familiedag” boordevol leuke activiteiten voor jong en oud. We starten deze dag met een Heilige Mis, geheel verzorgd door Kruisheer Rein Vaanhold. 

Deze site is ontwikkeld door ID and more en Weemen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.