ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Circus UDI was een prachtige voorstelling

Jeugd

Afgelopen weekend kwam het circus naar de velden van UDI’19, voor het Weekendkamp 2017. Het werd een geweldig weekend in de tropische tempraturen met leuke kamp-/ waterspelen. In totaal 170 kinderen, 60 begeleiders en vele vrijwilligers hebben ervoor gezorgd dat het circus kan terugkijken op 3 prachtige dagen.

Op vrijdag kwamen de Onder-11 jongens en meiden naar het circusterrein. Het terrein werd om 19:30 uur geopend door de circusdirecteur van Circus UDI. De 100 kinderen, begeleiders en ouders kwamen rennend het terrein op.  Dit gaf aan hoeveel zin de iedereen in het kamp had. Nadat de groepjes bekend waren en de spanning was verdwenen konden we gaan starten met het eerste kampspel. Aansluitend op het eerste spel werd er door ieder groepje een leuke optreden gegeven in de Open Piste.

Circus UDI was een prachtige voorstelling

Zaterdag kwamen ook de Onder-9 jongens en meiden naar het circusterrein. Op zaterdag werd er gevoetgolfd en natuurlijk diverse partijtjes gevoetbald. Maar er was ook voldoende tijd om te spelen op de diverse lucht/water-attracties op het middenterrein. Ook de rodeobal was erg in trek bij de jongens en de meiden. Naast het vele spelen werd er ook veel gegeten. Natuurlijk is een kamp zonder friet geen kamp. Maar dit jaar was er ook meer aandacht voor gezonde snacks en dat werd door iedereen positief ontvangen.

Op de warme zondag was het hoogtepunt het schuim van de brandweer. Met de zon hoog aan de hemel werd er volop gespeeld in het schuim en met het water. Helaas kwam aan al het leuks op zondagmiddag een einde. Tijdens de kampafsluiting maakte een vuurspuwer bekend welke groepjes gewonnen hadden of kamp waardigst hadden gedragen. Uiteindelijk ging iedereen naar huis met een leuk aandenken en een voldaan gevoel.

Namens de kamporganisatie wil ik alle vrijwilligers die de afgelopen maanden en tijdens het kamp hebben meegeholpen nogmaals enorm bedanken. Zonder deze inzet van de vrijwilligers kan het kamp niet plaats vinden.

Circus UDI was een prachtige voorstelling

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het weekendkamp!

Het kamp is pas net afgelopen en we zijn al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers die ons willen helpen. We zijn op zoek naar een of meer spelleiders en mensen die willen helpen in de opbouw-/technische groep. Maar alle hulp is welkom!


Wil jij ons helpen of wil je meer weten? Neem contact op via weekendkamp@udi19.nl

Sfeerimpressie van Weekendkamp 2017

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.