ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Zondag 30 april jl. werden tijdens de rust van de wedstrijd UDI’19/Beter Bed – Quick’20 onder toeziend oog van voorzitter de heer Paul Rϋpp van UDI’19 en voorzitter van de sponsorcommissie de heer Motalib Weijters in de bestuurskamer een drietal Business Club contracten verlengd.

 

Krabben Makelaardij

Sinds jaar en dag is van der Krabben Makelaardij al lid van de Business Club UDI’19. Van der Krabben Makelaardij werd bij de ondertekening van het contract vertegenwoordigd door directeur de heer Jeffrey Gremmen. De geborgenheid van thuis, weten dat daar je plek is. Dàt is wat Van der Krabben Makelaardij heeft met het woon- en werkgebied in Oss en Uden. Het is onze regio, we voelen ons er thuis. We weten wat er leeft, kennen alle ins en outs die het wonen en leven hier zo prettig maken en dragen dat graag uit.

 

 

Grieks restaurant Sirtaki

Ook Grieks Specialiteitenrestaurant Sirtaki verlengde zijn Business Club contract met een jaar. Eigenaar de heer Dimitri Alexandrakis zette zijn handtekening onder het contract. Sinds 1986 staat Grieks Specialiteiten restaurant Sirtaki bekend om uitsluitend te werken met Griekse kwaliteitsproducten en zoveel als mogelijk verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland te gebruiken zodat het aroma en de smaak van de gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen.

 

 

Wijnhuis Uden

Een van de toonaangevende slijterijen van Uden en omgeving Wijnhuis Uden is trots te kunnen melden dat het lopende contract met de Business Cllub UDI'19 is verlengd. Eigenaar de heer Chris van de Voort tekende het contract voor twee jaar. Het wijnhuis is een slijterij met meer dan 900 wijnen (rood - wit - rosé) van over de hele wereld, meer dan 100 bieren op fles en een groots aanbod in gedistilleerde dranken en frisdranken. Een ruim assortiment tegen scherpe prijzen!

 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.