ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen10

Mooie zondagochtend CSU Mini 4 x 4 toernooi bij UDI’19

Jeugd - Kidsclub

Zondagochtend 11 juni vond het eerste CSU 4 x 4 mini toernooi plaats. Met 5 Teams minipupillen van UDI’19 en tegenstanders uit o.a. Gemert, Rosmalen en Veghel werd in 3 poules gestreden om de winnaarsbokalen.

De spelertjes konden tijdens 4 wedstrijden per team hun kunsten vertonen en laten zien hoe goed en behendig ze al waren met de bal. De spelleiders Jelle, Nick en Tom zorgde ervoor dat de wedstrijden goed verliepen. In 3 poules werden de wedstrijden afgewerkt en dankzij het al warme weer was het snel zweten voor de spelertjes. Uiteindelijk waren het UDI’19 1, Boxtel 1 en OJC Rosmalen 3 die hun poule wisten te winnen en de trofee mee naar huis mochten nemen. Uiteraard was er voor alle deelnemers een mooie medaille.

Na de wedstrijden werd er nog geprobeerd om zoveel mogelijk punten te behalen bij het voetbaldarten. Een groot dartbord met gaten waar de teams allemaal op mochten schieten en proberen de bal door de gaten te schieten. Dit spel werd gewonnen door UDI’19 Beter Bed 2 met maar liefst 750 punten! De winnende spelertjes mochten een leuk prijsje uitzoeken voordat ze moe maar voldaan huiswaarts keerden.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.