ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Eerst even genieten van de zomer en vakantie. Nadien staat het nieuwe voetbalseizoen ’17–’18 voor de deur. Zoals gebruikelijk organiseert UDI’19 in samenwerking met de Supporters Club UDI’19 op zaterdag 2 september de jaarlijkse UDI Open DAG. Een spetterend programma én voor iedereen gratis toegankelijk.

UDI’19 stelt dit jaar de allerkleinsten centraal en met de opening zullen deze jongste spelertjes (huidige en nieuwe leden) van onze kidsclub elk een leren voetbal als presentje ontvangen. Ben je nog geen lid, dan kun je je ter plekke inschrijven en ontvang je dus een leren voetbal.

De officiële opening van de UDI Open DAG zal op zaterdag 2 september om 11.00 uur plaatsvinden. Men kan dan van alles bij de ambitieuze zondag-hoofdklasser beleven. Centraal staan de kids en die zullen hun ogen uitkijken met tal van balspelen waaraan gratis aan deel kan worden genomen, diverse clowns en veel lekker en gratis fruit voor een gezonde seizoenstart! Bij de opening zal een Braziliaanse Brassband een optreden verzorgen en het nieuwe ledscherm wordt in werking gesteld. Noteert u deze datum zaterdag 2 september alvast, bedankt!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.