ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Vanavond was het dan eindelijk zover en stonden onze G-voetballers met een zelf samengesteld team aan de aftrap van hun eerste wedstrijd in de Zomercup. Met UDI 10 als tegenstander kregen ze direct een lastige ploeg tegenover zich. Ondermeer oud-UDI1 spelers Fabrizio Marcucci en Ferry van Grunsven stonden bij de tegenpartij in de basis.

 

Na een aarzelend begin kwamen onze toppers steeds beter in het spel en boden prima tegenspel aan de routiniers van UDI 10. Uiteraard ging het allemaal wat sneller dan men in de eige competitie gewend is maar vol overtuiging werd er gestreden om iedere bal. Na het laatste fluitsignaal was de uitslag 7-4 in het voordeel van UDI 10 maar konden de G-voetballers, weliswaar zeer vermoeid, tevreden zijn met de inzet en het feit dat ze goed voetbal hebben laten zien.

Het was een goede beslissing van de groep onder leiding van Thom de Klein om zich hiervoor op te geven. De komende twee weken is er geen programma vanwege de avondvierdaagse en het weekendkamp maar over drie weken staat er weer een wedstrijd op het programma. Supporters zijn dan uiteraard welkom om deze toppers aan te moedigen.

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.