ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2

UDI'19 JO11-1 én JO15-2: winnaars finale KNVB districtsbeker

Jeugd

Zowel UDI JO11-1 als JO15-2 speelden vandaag in de finale om de KNVB districtsbeker Zuid 2 op het complex van Schijndel/DE WIT. Het werd een echte feestdag voor beide teams want beiden wonnen hun finale en mochten de beker in ontvangst nemen. Namens UDI’19 feliciteren wij de spelers en begeleiding van deze teams van harte met deze geweldige prestaties!

Onze jongens van de JO11-1 mochten proberen om de felbegeerde beker in de categorie 9 tegen 9 mee naar huis te nemen. Na onder andere UDI’19 JO11-2 in de halve finale te hebben verslagen mochten zij het nu in de finale opnemen tegen FC Geleen JO11-1.

Na een goede start van UDI duurde het toch nog tot de 20e minuut voordat Ties Diks de welverdiende 1-0 op het scorebord zette. Helaas was de voorsprong van korte duur want in één van de eerstvolgende aanval van de tegenstander werd gelijk de 1-1 gescoord. Toch waren onze jongens door deze treffer niet van slag. Aangemoedigd door een grote groep supporters ging UDI’19 op jacht naar de 2-1. Die kwam er uiteindelijk ook kort voor rust. Door een uitstekende steekpass van Harm Jagers werd Justin Flissinger in stelling gebracht en hij bracht de ruststand op 2-1. Uiteindelijk bleek deze goal ook de winnende te zijn en kon na het laatste fluitsignaal het feest beginnen.

In de feesttent werden onze jongens door een vertegenwoordiger van de KNVB van harte gefeliciteerd met deze fantastische prestatie en konden zij de felbegeerde beker in ontvangst nemen.

Na de spannende wedstrijd van de JO11-1 mocht de JO15-2 aantreden op het hoofdveld van Schijndel om te proberen om ook als winnaar uit de finale te komen. Tegenstander Haelen JO15-1 had een uitstekende weg naar de finale gemaakt met veel doelpunten voor en nauwelijks een doelpunt tegen. UDI'19 was dus gewaarschuwd en begon het spel gedegen en goed opbouwend. Al snel waren de kansen er over en weer. Dankzij de uitstekend keepende Jurre was er voor Haelen iedere keer een sta in de weg....

Tien minuten voor rust was er de 1-0 voor UDI'19 wat ook de ruststand was. Na rust werd het conditionele verschil duidelijk in het voordeel van UDI'19. De afgetrainde jongens bleven scherp en fel waardoor de stand snel uitliep na 3-0. Daarna was het echt gedaan voor Haelen en werd de eindstand bepaald op 5-0.

Een knappe prestatie van de JO15-2  die dit seizoen al najaars en voorjaarskampioen werden. Daarnaast werden ze ook nog team van het jaar bij de jeugd! Kortom een  uniek seizoen waar de spelers en begeleiding met recht trots op zijn!