ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Voorlopige Jeugd Selecties Bovenbouw 2017-2018

Algemeen - Jeugd

Onderstaand de voorlopige indeling bovenbouw prestatie UDI’19 Jeugdteams Onder 14-15-17-19.

 

Belangrijke toelichting :

1. Alle teams hebben een voorlopige indeling gekregen.

2. In de maand juni gaan de nieuwe trainers deze nieuwe voorlopige selecties   verder  doorselecteren tijdens hun waarnemingen bij trainingen, oefenwedstrijden en toernooien.

3. Spelers zijn in de bovenbouwselectie  steeds meer zelf verantwoordelijk voor hun geleverde prestaties tijdens de trainingen en wedstrijden. Daarmee bedoelen we dat ze zelf gemotiveerd zullen dienen te zijn om zich prestatiegericht te willen ontwikkelen en door te groeien. (Plat gezegd : we verlangen meer scherpte van de spelers. (Je krijgt je plaats niet cadeau maar dient die af te dwingen op o.a. basis van kwaliteit en  inzet op trainingen  en in wedstrijden.)

4.  We selecteren dit jaar bewust in bepaalde  jeugdteams  1e en 2e jaars selectiespelers bij elkaar zodat er frisse kwaliteitsconcurrentie ontstaat. Daarmee bereiken we  dat spelers elkaar naar een hoger niveau  gaan tillen en doelgericht een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van eigen vaardigheden.

5. Ben je niet geselecteerd voor het elftal wat je dacht te gaan krijgen, kijk dan eens in de spiegel en kom voor je zelf op. Toon veerkracht en ga de concurrentie aan met anderen, dan ga je echt beter worden. Niemand zal in het komende seizoen gemakkelijk een plaatsje “krijgen”.

6. We proberen spelers op te leiden voor UDI ’19 1, 2 en 3 omdat we graag met veel eigen jeugd prestatievoetbal willen blijven spelen bij UDI’19.

7. Stapsgewijs zal er een andere frisse wind gaan waaien bij jeugdselectie-teams. Wij  willen samen met de jeugdselectietrainers en  -spelers pittige plezierige prestatie verbeterslagen gaan maken. Voor info :

Met sportieve groet,
Harry Blokhuis, Hoofd jeugdopleiding, hjo@udi19.nl      
Gijs de Vocht, Technisch coördinator bovenbouw, tco.bovenbouw@udi19.nl        


Voorlopige indeling bovenbouw

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.