ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Acht trainers geslaagd voor de JVTC-cursus, allen proficiat!!

- Algemeen - Jeugd

De afgelopen periode heeft Eric van Gogh aan diverse trainers in de onderbouw een interne trainerscursus gegeven: de JeugdVoetbal-TrainerCoach cursus.

Een cursus die de basisbeginselen bijbrengt van het begeleiden van een team, het coachen tijdens wedstrijden en het geven van passende voetbalvormen tijdens trainingen. 

Alle deelnemers zijn inmiddels geslaagd en hebben afgelopen maandag hun certificaat mogen ontvangen. Vanuit de Kidsclub-begeleiding waren dit Aart Koopmans, Theo Appeldoorn, en Arno Roelofs. Bij de O8-groep zijn de trainers Erwin Wijdeven, Jeffrey Gremmen, Gijs van Oort en Dave Carels geslaagd. En ook O11-trainer Pascal Verburg heeft zijn diploma mogen ontvangen. 

Iedereen van harte gefeliciteerd! UDI’19 mag trots zijn dat zoveel trainers de tijd en energie steken om zichzelf verder te bekwamen in het geven van goede trainingen. Uiteindelijk komt dit ten goede aan de jeugdopleiding. Docent Eric sprak tijdens het uitreiken van de certificaten elke deelnemer nog persoonlijk toe en sprak vol lof over het enthousiasme en de waardevolle inbreng die elke cursist heeft gegeven. 

Mocht je (als startende trainer) ook graag willen deelnemen aan deze cursus van 4 avonden, houd dan de berichtgeving op de site in de gaten. Binnenkort start een nieuwe JVTC-cursus.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.