ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Ad van der Weele Prins Porcellus LIII

Algemeen

De Knoerissen 1965 is trots op haar kersverse Prins Porcellus LIII (53e): Ad van der Weele. Voor de ogen van zo'n 600 nieuwsgierige bezoekers werd de nieuwe prins vrijdag tijdens de eerste van vier pronkzittingen in Markant Uden onthuld.

Bron: MooiUden.nl

Onder begeleiding van een geweldige act van de dames van de Raad van Elf, werd Ad van der Weele (55) onthuld. Ad is getrouwd met Desiree, samen hebben ze 2 kinderen Rick (26) en Rachel (24), en zijn ze trotse opa en oma van Scott.

Ujese Kwis
PP LIII is al meer dan 30 jaar werkzaam bij Brakel Atmos in Uden als uitvoerder brandveiligheid. Buiten zijn dagelijkse bezigheden is hij de voorzitter van de 'Ujese Kwis' een fervent carnavalsvierder en een  vaste deelnemer aan de optocht. Daarnaast is hij lid van de supportersclub van UDI'19/CSU en bezoekt graag café 't Stulpke. Verder maakt hij tijd in zijn drukke agenda om regelmatig 'n weekendje naar Amsterdam te gaan

"Dost oew eige mar uit!"
De kersverse PP LIII heeft ontzettend veel zin in het komende carnavalsjaar. Het motto van 2018: "Dost oew eige mar uit", past perfect in zijn plaatje. Hij vraagt aan iedereen om er samen met hem een  groot feest van te maken. Het carnavalsfeest is er voor iedereen die zin heeft in gezelligheid. 

We maken er een geweldig carnavalsjaar van, "Dost oew eige mar uit!"

UDI’19 feliciteert Prins Porcellus LIII Ad van der Weele en wenst hem en zijn gezin samen met de cv De Knoerissen ’n plezierige carnaval 2018 toe!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.