ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Aria Hashemi nieuwe keeper UDI'19 volgend seizoen!

Algemeen - UDI-1

UDI’19/CSU is erin geslaagd om Aria Hashemi naar Uden te halen. De 24 jarige inwoner van Beuningen was in het afgelopen seizoen keeper van Jong NEC.

Aria is geboren in Iran en verhuisde met zijn ouders naar Nederland toen hij 6 maanden oud was. Hij beschikt over zowel de Iraanse- als Nederlandse nationaliteit. Heden studeert hij medische microbiologie in Nijmegen. 

In de jeugd keepte hij achtereenvolgens bij SVC/Go Ahead Eagles, sc Woezik, AWC en sc Beuningen. Bij de senioren was hij keeper van vv Lunteren, Rood Wit, vv Alverna en het afgelopen seizoen dus bij Jong NEC. 

Aria speelde als Iraans jeugdinternational in de teams Onder 15 en het Olympisch team Onder 23 jaar. Op het amateurvoetbalgala in de regio Nijmegen-Maasland 2018 is Aria gekozen tot beste keeper in de categorie 2e divisie t/m 1e klasse van het afgelopen seizoen. Hij heeft gisteren (zaterdag 2 juni) de Gouden Schoen in ontvangst genomen op het amateurvoetbalgala; Aria proficiat!
Aria stond dit seizoen in de belangstelling van een aantal 2e en 3e divisieclubs maar heeft zijn keuze voor UDI’19/CSU gemaakt. 

UDI’19 wenst Aria een fijne en succesvolle tijd toe!

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.