ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Baronie en UDI willen beiden iets rechtzetten

Algemeen - UDI-1

Zowel Baronie als UDI kwamen afgelopen zondag met lege handen van het veld. Baronie verloor bij hekkensluiter Woezik en UDI ging thuis fors onderuit tegen Gemert. Zondag treffen beide teams elkaar in Breda en zullen beide ploegen zich willen laten zien.

De gezichten stonden somber afgelopen zondag in Uden na afloop van de met 0-3 verloren wedstrijd tegen Gemert. De bezoekers waren de betere ploeg en namen geheel verdiend de drie punten mee. Voor UDI was het de eerste nederlaag van het seizoen. Hoewel eenieder beseft dat gezien de waslijst met blessures winst niet zomaar vanzelfsprekend is was het vertoonde spel zondag toch teleurstellend. De pessimisten onder de Udense aanhang concludeerden dat UDI voetballend tekort schoot waar de optimisten vooral concludeerden dat het slechts één nederlaag is en de competitie nog lang duurt. De waarheid ligt uiteraard ergens in het midden en dus hopen de tricolores zich zondag weer te kunnen laten zien zoals eerder dit seizoen in de winstduels tegen Meerssen en EHC.

Baronie is een vereniging waar UDI in het verleden vaak tegen heeft gespeeld. In het seizoen 2015-2016 degradeerden de groen-witten naar de 1e klasse maar men wist direct weer kampioen te worden en zich daarmee weer te verzekeren van een plaats in de Hoofdklasse. De baronnen speelden afgelopen weekend in Wijchen tegen Woezik maar verloren daar ondanks een groot veldoverwicht in de eindfase van het duel met 2-1. De thuisclub zal zondag die wrange nasmaak van de nederlaag weg willen werken en dus fel strijden om de drie punten in eigen huis te houden.

Baronie en UDI willen beiden iets rechtzetten

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.