ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Bekertreffen EVVC - UDI in Vinkel

Algemeen - UDI-1

Komend weekeinde wordt een tussenronde gespeeld in het kader van de districtsbeker. Voor UDI staat een duel in Vinkel op het programma tegen EVVC, de nummer twee uit de klasse 2H. Een prima voetballende ploeg en een fanatiek thuispubliek betekent een tegenstander waarvan niet zomaar even gewonnen zal worden.

Voor de Udenaren verloopt het seizoen tot dusver tamelijk teleurstellend met wisselvallige prestaties. De oorzaken zijn duidelijk en wanneer dan zoals afgelopen zondag ook nog enkele persoonlijke fouten direct afgestrafd worden valt het niet mee om te winnen. Ongetwijfeld zullen komende zondag enkele spelers vrijaf krijgen om de fysieke ongemakken waarmee een aantal van hen kampt te laten rusten. Hoewel lang meedoen in de beker zeer aantrekkelijk kan zijn zal waarschijnlijk de eerste prioriteit toch bij de competitie worden gelegd. 

EVVC is een ploeg waartegen UDI het zondag dus wel eens lastig zou kunnen krijgen. Terwijl men zelf verre van compleet is treft men in de groen-witten ongetwijfeld een zeer gemotiveerde tegenstander. Aanvoerder Gerwin van der Boom is een gevreesde aanvaller die vanaf de linkerkant al jaren voor veel doelpunten zorgt met zijn snelheid. Afgelopen zondag won EVVC met 1-3 bij TGG en bezet een fraaie tweede plek op de ranglijst in 2H waarin ondermeer Erp, Heeswijk, Volharding en Prinses Irene de middenmoot bevolken.

Foto's: website EVVC - Henk van Esch

Bekertreffen EVVC - UDI in Vinkel

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.