ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Contractondertekening met Van Lanschot Chabot en met Foto De Vakman

Algemeen - Sponsoring

Zondag vooraf aan de wedstrijd UDI’19/CSU -  Groene Ster  werden de contracten met Van Lanschot Chabot en met Foto De Vakman ondertekend.

Van Lanschot Chabot

Als eerste werd een eenjarig contract met van Van Lanschot Chabot ondertekend. Een bijzondere bijkomstigheid was dat Leon Deijnen voorzitter van de Business Club UDI’19 werkzaam is bij het kersverse BC-lid. Van Lanschot Chabot bewaakt de continuïteit van uw organisatie op drie risicogebieden: Personeelsrisico's, Ondernemersrisico’s en Bedrijfsrisico’s .

Vijf redenen om voor Van Lanschot Chabot te kiezen

   · Deskundig advies, met aandacht voor uw persoonlijke situatie
   · Zeer ruime dekkingen
   · Snelle, adequate hulp bij schade. Ook online
   · Aanzienlijke kortingen voor relaties van Van Lanschot Bankiers
   · Praktische hulp bij het opzeggen van uw bestaande verzekeringen


 


Foto De Vakman

Foto de Vakman uit Uden is een vertrouwde naam binnen Uden en UDI’19/CSU. Zoals de kersverse voorzitter Ben Tuithof het benoemde “wie heeft er nooit pasfoto’s laten maken bij De Vakman”. Dirk Broekhaus is een echte sportfanaat en dan met name fietsen en tennissen. Vroeger speelde hij in de jeugd bij UDI’19 maar moest keuzes maken en liet het voetbal voor wat het was. Dirk bleef UDI’19/CSU op de voet volgen en dan met name de sponsoractiviteiten van de club. Hij tekende wederom een drie jarige overeenkomst.

Foto de Vakman is de foto speciaalzaak waar u terecht kunt voor een deskundig advies en scherpe prijzen. Naast een ruim assortiment fotocamera 's en videocamera 's van alle bekende en gerenommeerde merken zoals Canon, Nikon, Sony e.a. zijn zij ook het adres voor al uw benodigde cameratassen, camera accu 's en overige camera accessoires.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.