ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen7

Dankzij de treffer van Joep van Geelkerken wisten de Udenaren de belangrijke drie punten voor de derde periode mee naar Uden te nemen.

Door het Paasweekend moest UDI vandaag afreizen naar GOES om de wedstrijd af te werken. Op sportpark 't Schenge kwam UDI'19/CSU op bezoek en heeft samen met GOES nog alle wedstrijden in de derde periode gewonnen.

Na het eerste fluitsignaal was GOES wat direct aanzette en middels Remon Vlieger een goede kans kreeg, maar gelukkig voor UDI was het niet meer dan een waarschuwing. Hierop ging UDI beter spelen en kwamen zo beter in het spel. Beide ploegen konden geen grote kansen afdwingen. Na 45 minuten was de stand 0-0.

UDI kwam ongewijzigd de kleedkamer uit. In de 49ste minuut was het een schot van Joep van Geelkerken die de doelman van GOES kansloos liet en zo de  0-1 op het scorebord liet noteren. De 2de helft werd voor de touwe meegereisde toeschouwers van UDI een spande 45 minuten. GOES kreeg nog een kans op de gelijkmaker, maar van dichtbij wist de speler van GOES deze niet te benutten. Ook positief nieuws is dat UDI weer een keer de nul heeft kunnen houden.

Door de winst van UDI'19 is het de enige ploeg die foutloos is in de derde periode.

UDI: van Boxtel, Koca, van Dijk, Pennings Joep van Geelkerken, Gakpo, Wassenberg, van Hout, Wolf (55. Oomen/ 70. Koot), Kerkhof, Lars van Geelkerken