ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Flowfirm schenkt gewonnen kavels terug aan UDI’19

Algemeen

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen BVC’12 werd in de bestuurskamer door voorzitter Ben Tuithof teruggeblikt op de kerstveiling van afgelopen december.

In het bijzijn van de bestuursleden en genodigden werden veilingmeesters Victor Smits en Joost van Oort nogmaals bedankt voor de avond. Ook aanwezig was Michiel Werner, eigenaar van sponsor Flowfirm. Hij had een prachtig idee naar aanleiding van twee gewonnen kavels tijdens de kerstveiling.

Michiel won het eerste kavel van de veiling: een schilderij beschikbaar gesteld door Cor van der Heijden. “Ik was de eerste die mijn hand omhoog stak en niemand bood hoger, dus mocht ik prachtige kunstwerk voor 450 euro meenemen. Later hoorde ik dat de waarde rond de 3.000 euro ligt. Helaas werd mijn mening over het schilderij thuis niet gedeeld, dus wil ik het teruggeven aan UDI’19. Ik hoop dat het mooi en goed ingezet wordt, wie weet als nieuwe wisseltrofee.”

Opm.: als u op logo klikt komt u op de site van flowfirm!

Kerst Circus Keulen

Na deze mededeling kwam Michiel met nog meer goed nieuws. “Flowfirm is trots om sponsor te mogen zijn van UDI’19. Een stukje van de samenleving komt hier elke week bij elkaar. Jong of oud, arm of rijk, maakt niet uit. Een prachtige gemeenschap waar wij graag een steentje aan bijdragen. Dat kan niet zonder vrijwilligers. Of je hier op zaterdag of vrijdagochtend komt, het zijn allemaal verschillende mensen die deze club laten draaien.

Daarom stellen we 45 vrijwilligers in de gelegenheid om in december het Groot Kerst Circus in Keulen te bezoeken.” Deze kavel was aangeboden door Jumbo de Laak in samenwerking met Fassbender Touringcars. De prijs werd overhandigd aan Willy Verwegen, die meteen vooruitblikte naar de komende veiling: “Onze doelstelling is dit jaar om het record van 2017 te overtreffen, zodat we een goed 100-jarig bestaan kunnen vieren. Er is dus genoeg werk aan de winkel.”

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.