ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Zaterdag 28 oktober jl. stond het voorlaatste event op het programma. Deze keer was  gekozen voor het European Darts Championship (EDC) in Hasselt. Om 13.00 uur vertrok een volle bus naar Venray waar een bezoek werd gebracht bij businessclub lid Personata. Daar werden wij ontvangen met een kop koffie en een keuze aan overheerlijke Limburgse vlaaien. Joris van den Beuken legde uit hoe de zoektocht naar een nieuwe baan op een effectieve en vertrouwelijke manier bij Personato plaatsvindt. Personato Werving en Selectie assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Joris en Luuk hartelijk bedankt!

Hierna vertrokken wij naar Scelta Mushrooms in Venlo. Daar stond directeur eigenaar Jan Klerken klaar om op een geweldige en enthousiaste manier uit te leggen hoe zijn huidige bedrijf tot stand is gekomen. Hij vertelde o.a. dat het huidige Scelta Mushrooms een rijke historie kent. Al in 1963 startte het familiebedrijf als Champex met de productie van champignons. Het huidige Scelta Mushrooms ontstond in 1993 en is sindsdien doorontwikkeld tot een groep van ondernemingen, actief rond de ontwikkeling, productie, marketing en verkoop van champignons. Na deze uiteenzetting werd door Scelta Mushrooms een buffet  aangeboden. Op de vraag aan Jan Klerken “wat gaan we zo meteen eten” kwam een hilarisch antwoord “ik zou het niet weten”. Jan, ook aan jou onze hartelijke dank!Rond 17.00 uur ging de reis verder naar Hasselt. In de bus werd iedereen voorzien van een  EK-voetbalshirt uit 1988. Ook had Leon Deijnen zoals gebruikelijk een quiz in elkaar gezet. Rond 18.15 uur arriveerde de bus bij de Ethias Arena. Na even wachten werden wij begeleid naar onze V.I.P. plaatsen. De meesten onder ons hadden nog nooit een live darts toernooi meegemaakt. Maar wat een beleving, sfeer en uitdossing om niet meer te vergeten. Om 20.00 uur ging het toernooi van start en voordat het je in de gaten had was het toernooi al voorbij. Het was dan ook inmiddels al rond de klok van 01.00 uur en arriveerden wij om 02.15 met een geweldige ervaring rijker weer bij de parking van UDI’19. Kort samengevat, iedereen was uitermate positief over deze dag!

Noteer alvast in uw agenda: Op zaterdag 9 december a.s. vindt voor de 12e keer de UDI’19-Kerstveiling in theater Markant plaats. Uitnodiging volgt op korte termijn.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.