ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Geslaagde 12e keeperclinic bij UDI’19 (met foto's)

Algemeen - Jeugd

Woensdag 18 oktober jl. werd in samenwerking met de keeperschool van Johnny van der Kruijssen en de keeperopleiding van UDI’19 een keeperclinic gehouden. Er werd goed gehoor gegeven aan deze oproep, 37 keep(st)ers schreven in waaronder 7 meisjes. Na de demonstratie van diverse selectiekeepers van UDI’19 werden de kinderen ingedeeld in groepen van dezelfde leeftijdscategorie.

 

Om 13.00 uur kon de clinic beginnen, voor de kinderen wat het een zware middag waarop 7 oefenvormen gedurende 25 minuten moesten worden uitgevoerd. Eveneens voor de trainers was het zwaar, het weer was fantastisch, wél erg warm zodat ook zij menig zweetdruppeltje moesten wegvegen. Na de 4e oefening werd er een drinkpauze ingelast (verzorgd door Jumbo de Laak) zodat de kinderen een beetje op adem konden komen. Rond de klok van halfvijf was de clinic afgelopen en konden de kinderen nog een prijsje winnen met de loterij (geschonken door Intersport Superstore).

Wij hopen volgend jaar in de herfstvakantie voor de 13e keer de keeperclinic te organiseren en heten dan weer iedereen welkom op Sportpark “Parkzicht”.

Coördinatoren Peter Asselman & Ad Stuiver

Zie hier voor foto's!

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.