ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Geslaagde Kerstbrunch voor de vrijwilligers bij UDI’19

Algemeen

Vrijdagmorgen jl. (22/12) genoten de UDI-vrijwilligers die er wekelijks voor zorgen dat er onze accommodatie perfect bij ligt, de materiaal medewerkers en enkele andere behulpzame vrijwilligers van 'n heerlijke Kerstbrunch. Deze Kerstbrunch werd aangeboden als dank voor ieders vrijwillige inzet voor de vereniging in 2017.
 

Met de hele groep lekker eten en wat kletsen dat geeft 'n binding. Ook waren enkele nestors in ons midden, o.a. Nol Verhoeven die morgen 94 jaar wordt en daarvoor gezongen werd ‘lang zal hij leven’, maar ook gezongen werd voor Minus van Eijl die op de 20e van deze maand de respectabele leeftijd van 87 jaar heeft bereikt. Hopelijk mogen ze beiden nog lang in ons midden zijn.



Wilma met haar medewerkers hadden en deden hun uiterste best om iedereen volop te laten genieten van deze feestelijk kerstbrunch. Tussendoor nam voorzitter Ben Tuithof het woord, hij bedankte iedereen voor zijn enorme inzet in het afgelopen jaar. Met deze gezellige kerstbrunch hoopt het bestuur jullie hiervoor te bedanken. Wij hebben een prachtige vereniging en met vele vrijwilligers. Er is veel te doen om de vereniging goed te laten functioneren. Ieders inzet hebben wij nodig, wel deed hij het verzoek bij enige discussie niet bij de pakken neer te gaan zitten maar spreek hiervoor de juiste persoon aan. Ik wens namens het bestuur iedereen een heerlijke brunch toe, allen fijne feestdagen en alle goeds voor 2018 en hopelijk weer jullie inzet in het nieuwe jaar.
Zondag 14 januari a.s. hebben we onze Nieuwjaarsparty en ik hoop dat velen hierbij aanwezig zijn.

Wij, aanwezige vrijwilligers, bedanken UDI’19 en iedereen die deze fantastische Kerstbrunch mogelijk heeft gemaakt. Het was lekker én goed verzorgd!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.