ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Gezellige drukte tijdens medewerkersavond én Jan van den Boogaard 'Vrijwilliger van het Jaar'!

Algemeen

Wat is een vereniging zonder vrijwilligers, dat geldt ook voor onze vereniging UDI’19. Het algemeen bestuur had vrijdagavond jl. alle medewerkers/vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellig bijeen zijn om hen te bedanken voor hun inzet.

Als vanouds werden de vrijwilligers ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Voorzitter Ben Tuithof nam het woord en bedankte alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet in het afgelopen seizoen. Wij hopen als bestuur met deze geste iets terug te doen voor jullie inzet voor de vereniging. We hebben 14 dagen geleden een geweldige avond beleefd met de aftrap van ons 100-jarig bestaan. Deze feestelijke activiteiten lopen vanaf nu door tot 11 mei 2019, de geboortedatum van de vereniging UDI’19. Wij hopen dat ook jullie hiervan kunnen genieten. Wel wil ik op deze vrijwilligersavond de traditie voortzetten en de ‘vrijwilliger van het jaar’ bekend maken. Ik wil graag Jan van den Boogaard en echtgenote Gerrie vragen om even naar voren te komen.

“Jan van den Boogaard is sinds 2000 vrijwilliger bij UDI’19. Wekelijks is hij actief zowel bij de onderhouds- als uitgiftegroep van materialen. Met hart en ziel zet hij zich in voor UDI’19. Hij is op de maandag- als vrijdagmorgen aanwezig voor het onderhoud aan de accommodatie. Altijd is hij inzetbaar ook als er een keer een extra beroep wordt gedaan op de vrijwilligers.

Bij de uitgifte van materialen is hij wekelijks een avond actief, hij doet dit met een geweldig goed humeur zodat het prettig is als hij die avonddienst heeft. Ook is hij mentor bij nieuwe vrijwilligers en maatschappelijke stagelopers. Vorig seizoen bracht hij de kneepjes bij van ‘materiaalman’ bij Filmon Abraha en zijn collega. Zij liepen stage vanuit de inburgering vanuit de gemeente Uden en ze vonden het geweldig om met Jan samen te werken.

Ook is Jan bijna elke morgen bij UDI’19, hij is dan op zoek naar ballen die her en der liggen rondom de accommodatie. Ze liggen in de struiken, op het dak of in de vijver, Jan zorgt dat ze terug zijn en opgeborgen worden bij de materialen. Hij bespaart hiermee de club vele honderden euro’s per seizoen.

Bij zowel de onderhouds- als uitgiftegroep is Jan een prettig collega, zorgt altijd voor opgewektheid en positiviteit, hij vindt ieders inzet en gezelligheid erg belangrijk.
Een mooi moment om Jan als voorbeeld voor ieder lid te benoemen tot ‘vrijwilliger van het jaar 2018’. Jan PROFICIAT met deze uitverkiezing!”

Nadien kreeg iedereen de mogelijkheid Jan en zijn echtgenote te feliciteren met zijn ruimschoots verdiende onderscheiding. Door het mooie weer zat iedereen gezellig buiten op het terras en kon iedereen genieten van ’n drankje, praatje en voor ’n hapje werd gezorgd. De dames van Vrouwen 1 & 2 hadden Wilma en haar medewerkers een vrije avond gegeven en zij zorgden zowel voor de drank als het hapje. Wij willen dan ook zeker de dames van Vrouwen 1 & 2 hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet en fotograaf Wim de Pree voor het maken van foto’s en UDI’19 bedankt voor deze avond! 

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.