ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Grote Club Actie wederom een groot succes!

Algemeen - Jeugd

Na de goede ervaring van voorgaande jaren heeft UDI’19 dit jaar wederom meegedaan aan ‘De Grote Club Actie’. Dankzij het enthousiasme en de inzet van heel veel leden, en met name jeugdleden, is de grote club actie ook dit jaar weer een groot succes geworden.

De netto opbrengst nadert de 5.000 € en zal worden gebruikt voor de aanschaf van nieuwe polo’s voor de vrijwillige begeleiding van de jeugdteams. De eerste proefdruk hiervan is gereed en we verwachten ze na de winterstop te kunnen uitreiken.

Evenals voorgaande jaren hebben de twee leden die de meeste loten hebben verkocht een prijs verdiend. Op de tweede plaats is dit jaar Tim van Zutven geëindigd, hij heeft 37 loten verkocht. Op de foto staat Tim, na een wedstrijd met zijn team, met de PSV-bal die hij heeft gewonnen.

De meeste loten zijn dit jaar echter wederom verkocht door Dani Hoevenaars. Dani valt de laatste 3 jaar steeds in de prijzen en heeft dit jaar opnieuw enorm zijn best gedaan. Met bijna 100 verkochte loten was stak hij met kop en schouders boven de andere verkopers uit. Als prijs heeft Dani gekozen voor een compleet tenue van zijn favoriete club Ajax. Op de foto wordt dit tenue aan hem overhandigd door onze voorzitter Ben Tuithof.

Ten slotte wil UDI’19 iedereen bedanken die dit jaar zijn steentje heeft bijgedragen aan de Grote Club Actie en we hopen volgend jaar wederom op jullie steun te mogen rekenen.

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.