ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

NIEUWE DATUM FAMILIETOERNOOI

Beste UDI-families,

Het is weer zover, het jaarlijkse familietoernooi komt er aan. Voor de zevende keer gaan we kijken wie zich een jaar lang de beste voetbalfamilie mag noemen. We hopen weer op een sportieve en gezellige manier met de vele UDI-families in contact te komen.

Het toernooi stond zoals elk jaar gepland op Hemelvaartsdag, namelijk 10 mei a.s. Maar omdat er afgelopen winterperiode veel afgelastingen zijn geweest en het voetbalseizoen wat langer doorgaat, is Hemelvaartsdag als een inhaaldag voor de senioren toegevoegd. Niet ideaal om dan ook het toernooi te organiseren. We hebben even goed op de voetbalkalender gekeken en zijn uitgekomen op zondag 24 juni.

Ook dit jaar zullen de families 7 tegen 7 het veld ingaan. Dit is op een half (kunstgras)veld en met kleinere goaltjes. Elk jaar zijn de deelnemende families erg aan elkaar gewaagd. Vorig jaar was de familie van Geelkerken de sterkste. Wie gaat er dit jaar met de eer en de wisselbeker vandoor?

Wij hopen natuurlijk op veel deelnemende teams aan dit toernooi. Daarom kun je nu het inschrijfformulier via de Udi site ophalen om dit vervolgens in te vullen. Uw aanmelding hebben we graag uiterlijk 31 mei in ons bezit. Het formulier kan ook aangevraagd worden door een mailtje te sturen naar onderstaand mail adres.

Natuurlijk hebben we ook een paar regels opgesteld, zodat het een echt familietoernooi wordt. We streven naar 100 % familieteams, maar begrijpend dat dit niet voor elke udi-familie (meer) mogelijk is. Daarom drie van de belangrijkste samenstellingsregels.

  • Teams bestaan uit min. 9 tot max. 14 personen, waarvan minstens 6 een directe familieband hebben
    (broers, zussen, ooms, tantes, neven en nichten en de aangetrouwde partners daarvan);
     
  • Leeftijd van de deelnemers vanaf 14 jaar tot en met 99;
     
  • Families die de zes personen net niet halen, mogen samen met een andere familie combineren om toch aan voldoende deelnemers te komen.

Aanmelden en/of informatie

Bel, mail, twitter of sms je familie en formeer een team. Geef je vervolgens op door het inschrijfformulier  (download inschrijfformulier) te mailen naar ischaenpatricia@kpnmail.nl  Of via onderstaand inschrijfformulier.

Voor vragen of informatie kunt u bij iemand van het organisatieteam van het “vandeBurgt-familietoernooi” terecht.

Namens de organisatie,
Ischa van de Burgt.


Inschrijfformulier familietoernooi

Gegevens deelnemers (voorlopig)


Graag ontvangen we de volgende gegevens:
Naam speler + Man/vrouw + Indien geen direct familielid, welke relatie tot de familie heeft de deelnemers
Inschrijven voor 31 mei 2018. Inschrijfgeld bedraagt € 25,- per team te voldoen op toernooidag.
* verplichte velden
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.