ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Hoofdklassekraker in Uden: UDI - Gemert

Algemeen - UDI-1

Voor de liefhebbers zou het zondag wel eens smullen kunnen worden wanneer UDI en Gemert elkaar in Uden treffen. Beide teams wisten de laatste twee duels te overtuigen en dus wordt het spannend wie de drie punten deze speelronde zal opeisen.

Hoofdklassekraker in Uden: UDI - Gemert

Duels tussen UDI en Gemert hebben eigenlijk geen voorbeschouwing nodig want de duels tussen beide teams zijn vrijwel altijd aantrekkelijk voor het publiek en de uitslag is op voorhand zeker niet zomaar te voorspellen. De meest recente ontmoeting tussen beide teams was natuurlijk de traditionele seizoensopening in Odiliapeel welke dit jaar met een 2-1 uitslag in het voordeel van de Udense ploeg eindigde. Het was echter typisch zo'n duel in de voorbereiding waarin beide teams nog zoekende waren, veel spelers ingezet werden en de nieuwe spelers nog aan elkaar moesten wennen. Bij Gemert viel in ieder geval spits Ron Jansen op met een aantal gevaarlijke acties en in de tweede helft liet ook invaller Ruben Rodrigues, overgekomen van Wilhelmina Boys en vorig seizoen 44 keer trefzeker, zien dat het een echte versterking is voor de ploeg van Gemert.
 

Hoofdklassekraker in Uden: UDI - Gemert

De laatste twee duels wist Gemert te winnen; thuis won het met 4-1 van het sterk geachte Halsteren en afgelopen zondag won men eenvoudig met 0-3 op bezoek bij Juliana'31. Rodrigues was in dat laatste duel met twee treffers voor een groot deel verantwoordelijk voor die winst.

Bij de gasten is doelman van Ommeren al een tijdje geblesseerd maar wordt prima vervangen door Barten. Aan UDI-zijde zijn Van Hout en Pennings ook niet fit uit het laatste duel gekomen en is het nog afwachten of zij zondag van de partij kunnen zijn. Hoe dan ook wacht zondag een prachtig affiche met hopelijk veel publiek langs het Udense hoofdveld.

Kom zondag onze tricolores aanmoedigen en een dringend verzoek aan de UDI-leden om ervoor te zorgen dat men de nieuwe lidmaatschapskaart meeneemt om te kunnen tonen bij de ingang naar het hoofdveld.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Mees van Vonderen.

Ik ben Mees van Vonderen, 7 jaar en vindt het super dat ik pupil van de week mag zijn! Ik voetbal zelf sinds dit seizoen bij UDI'19 in JO8-3, een echt vaste positie heb ik niet maar vindt verdedigen en keepen het leukste. Door de week ga ik naar school op de Wijde Wereld waar ik vaak met mijn vrienden in de voetbalkooi te vinden ben. Naast voetballen fiets ik graag met papa en mama in de bossen van Uden en speel ik vaak met mijn broertje Tijn.

Ik hoop dat UDI'19 met 3-1 van Gemert gaat winnen.

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Café ’t Stulpke – Proef de sfeer .. proef ‘t stulpke, aan de Markt in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.