ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen3
UDI19
CSU

IN MEMORIAM “TOON VAN DEN BOOM”

Algemeen

Bedroefd namen wij kennis van het overlijden van ons gewaardeerd lid en oud bestuurslid Toon van den Boom. Hij is op vrijdag 17 november 2017 overleden. Toon had ’n slopende ziekte die zijn spierenstelsel geheel aantastte. Moedig en bewonderenswaardig heeft hij zijn ziekte doorstaan.

Toon van den Boom is voor veel UDI-leden ’n goed bekende. Hij is als jeugdlid bij UDI begonnen en heeft alle selectie jeugdteams doorlopen. Nadien overgestapt naar de senioren waar hij geruime tijd de kleuren van UDI-2 heeft verdedigd. Als vrijwilliger is Toon begonnen als jeugdleider. Ook is hij bestuurslid geweest in de functie van PR & Communicatie. Na zijn terugtreden als bestuurslid heeft hij zo lang als mogelijk was zitting genomen in de PR-commissie. Toon was ook een van de pioniers in het begin van deze eeuw om UDI’19 de digitale weg te laten bewandelen. Uit waardering voor zijn vele UDI vrijwilligerswerk is Toon in 2016 onderscheiden als “Lid van Verdienste”.

Toon hartelijk dank voor al hetgeen je voor onze vereniging hebt betekend; “RUST ZACHT!”

Wij wensen zijn echtgenote Hannie, familieleden, vrienden en bekenden van Toon veel sterkte toe om dit verlies ’n plaats te geven.

AFSCHEID:
Het afscheid van Toon wordt in besloten kring gehouden. Wij wensen hen ’n mooi afscheid toe.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.