ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

We starten komend seizoen voor de vierde keer bij UDI’19/CSU de KNVB-cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC). Een gratis cursus voor vooral beginnende trainers, waarin de focus ligt op het verantwoord omgaan met kinderen in hun voetballeerproces.

Vier avonden (van 18.30 uur tot ongeveer 21.30 uur) en de nodige uurtjes thuiswerk (+/- 15 uur) is de investering die gevraagd wordt van de cursisten. Maar bij een voldoende resultaat heb je ook een stevige basis te pakken!

De cursusavonden zijn: woensdag 27 juni, dinsdag 28 augustus, dinsdag 18 september en maandag 8 oktober. De eerste  avond is nog voor de zomerstop, omdat deze gaat over het begeleiden van een team en het is fijn om deze voorafgaand aan de start van het seizoen te houden. Mocht de 1e avond te vroeg komen, dan geven we nog een herhalingsavond midden augustus.

 De rest van de thema’s die behandeld worden zijn: - Structuur van voetballen: hoe kijken we naar voetbal, hoe leren we voetballen? – De drie werkgebieden van de trainer: wedstrijden/ trainingen/ begeleiding – Wat zijn de kernkwaliteiten van een JVTC-er?. Op elke avond zullen we buiten een praktijkopdracht uitvoeren, dus trainingskleding is gewenst. Werkboeken worden verstrekt door de KNVB, pennen en wat extra aantekenpapier verzorg je zelf.

Voor extra informatie en inschrijven kan men zich wenden tot Jeroen van Vuuren via opleidingen.jeugd@udi19.nl. Inschrijven is mogelijk tot maandag 25 juni.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.