ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Intersport Voetbaldagen 2018

Algemeen

Van dinsdag 14 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018 hebben we weer de Intersport voetbaldagen. Inschrijven is sinds 2 januari mogelijk. De inschrijfformulieren kunt u vinden op de site www.devoetbaldagen.nl  van de Intersport Voetbaldagen. Inschrijving is mogelijk voor kinderen die geboren zijn tussen 1 januari 2004 en 31 december 2011. De kinderen krijgen bij deelname een prachtig sporttenue en een voetbal.

In deze 4 dagen zullen de voetbaltrainers de kinderen proberen iets wijzer te maken voor wat betreft het voetbal. Zij zullen met tips komen en iets vertellen over schijnbewegingen en passeerbewegingen. Door middel van teamtrainingen worden zij voorbereid voor het landentoernooi wat gespeeld gaat worden op de laatste dag. Dan kunnen de kinderen laten zien wat zij die week geleerd hebben. Uiteraard zullen de dagen ook besteed worden voor Goalmasters, welk een zeer intensief spel is waar veel van de kinderen gevraagd gaat worden. Ook zullen de penaltybokaal en de speedcheck niet ontbreken. En voor de kinderen die graag in spelvorm bezig willen zijn hebben we het voetbaltennis en het vier tegen vier voetbal op een klein veld.

Om alles nog meer een wedstrijdelement te geven zijn aan deze wedstrijden zeer mooie prijzen gekoppeld, welke op de laatste dag zullen worden uitgereikt aan de winnaars.

Ouders, familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom op deze dagen om de kinderen aan te moedigen. Wij hopen u dan te ontmoeten op de Intersport Voetbaldagen.

Met vriendelijke sportgroet
Peter Asselman,
Stafhoofd Intersport Voetbaldagen

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.