ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

Julien Retmia volgend seizoen actief als assistent-trainer 1e selectie UDI’19

- Algemeen - Senioren - UDI-1

De Technische Commissie van UDI’19/CSU is momenteel druk om de trainersstaf voor het nieuwe seizoen weer in te vullen. Nu hebben zij overeenstemming bereikt met Julien Retmia als assistent-trainer bij de 1e selectie van UDI’19.

Julien Retmia is 23 jaar oud en woonachtig in Den Bosch. Julien heeft zijn jeugd gevoetbald bij R.K.V.V. Wilhelmina in Den Bosch, maar moest op zeventienjarige leeftijd stoppen vanwege een scheenbeenblessure. Sinds zijn zestiende jaar is hij actief als trainer van diverse elftallen bij R.K.V.V. Wilhelmina en Nivo Sparta in Zaltbommel. Daarnaast is hij sinds 2014 werkzaam bij PSV Eindhoven als trainer van de soccer school. 

Sinds dit seizoen is hij werkzaam bij UDI'19 als hoofdtrainer van de O17-1. Retmia is in het bezit van zijn UEFA B diploma en heeft de cursus gevolgd als assistent-trainer bij het 1e elftal van Nivo Sparta. Julien gaat vanaf aankomend seizoen de functie als assistent-trainer van het 1e elftal combineren met de functie hoofdtrainer van FC Den Bosch O14.

Wij wensen onze nieuwe assistent-trainer een fijne en succesvolle tijd bij de 1e selectie van UDI’19/CSU.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.