ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Kan UDI goede reeks tegen BVC'12 voortzetten?

Algemeen - UDI-1

De Udenaren kennen een vlekkeloze start in de derde periode. Met de winst op Paaszaterdag bij Goes wist men het vierde duel op rij te winnen. Komend weekeinde komt BVC'12 uit het Gelderse Beek op bezoek en zal UDI uiteraard weer voor de winst willen gaan.

Het was een open wedstrijd afgelopen zaterdag in Goes met twee ploegen die de nodige kansen kregen maar UDI het verschil maakte door het vizier wat scherper te hebben staan. Kenmerkend was wellicht ook het feit dat Joep van Geelkerken ondanks een blessure niet opgaf en zelfs de winnende treffer wist te maken. Deze week zal het afwachten worden of hij zondag kan spelen en datzelfde geldt voor Oomen die zaterdag ook geblesseerd raakte. De Udenaren kennen nu echter de relatieve luxe dat behalve Hofmeijer en Smits de rest fit lijkt te zijn zodat de technische leiding keuzes kan maken indien vervanging noodzakelijk is.

BVC'12 speelde afgelopen zondag thuis gelijk tegen IFC en kon daardoor nog steeds niet echt wegkomen van de onderste plaatsen. Maar opvallend is wel dat BVC'12 de laatste acht competitieduels niet meer verloor (3x winst en 5x gelijk) waardoor het langzaam maar zeker steeds een klein beetje geklommen is op de ranglijst. Tussen nummer 12 BVC en nummer 15 EHC zitten slechts vier punten en dus blijft het razend spannend onderin in de strijd tegen degradatie. Het eerste onderlinge duel werd door UDI met 1-2 gewonnen na een matige wedstrijd waarin aardig wat goede kansen niet werden benut maar de uiteindelijke winst toch verdiend was. Laten we hopen dat het zondag weer een mooi duel wordt en dat de Udense ploeg weer drie punten aan het totaal mag toevoegen.

 

Kan UDI goede reeks tegen BVC'12 voortzetten?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Len

Ik ben Len, ik ben net 9 geworden en ik zit in groep 5 op het Speleon in Uden. Ik woon samen met mijn moeder,1 zus en nog 2 zusjes, een ondeugende tweeling. Ik vind voetballen bij UDI heel leuk. Vorig jaar zijn wij kampioen geworden en dat was super tof. Ik heb nog nooit een training gemist! Ik ben afwisselend middenvelder en spits bij JO9-5. Ik denk natuurlijk dat UDI gaat winnen tegen BVC met 3-1. Verder speel ik heel graag op de Playstation4 met mijn vriendjes, Fortnite vind ik het leukst. Ik ben blij dat het nu weer lente is en bijna zomer dan kan ik weer buiten met de bal gaan spelen.
Tot de 8e, groetjes Len

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door De Laat Assurantiën, aan de Loopkantstraat in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.