ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Kan UDI ook tegen Baronie iets rechtzetten?

Algemeen - UDI-1

Na de mooie winst in en tegen Gemert van afgelopen weekeinde wacht de Udenaren nog twee belangrijke duels voordat er een weekje carnaval gevierd kan worden. Zondag ontvangt UDI het Bredase Baronie en volgende week donderdag treft het, eveneens thuis, HBSV (Blerick) in de volgende ronde van het districtsbekertoernooi.

Kan UDI ook tegen Baronie iets rechtzetten?

De Udense ploeg maakte zondag een prima indruk op bezoek bij nummer twee Gemert. Al snel in de wedstrijd kwam UDI op voorsprong en in de tweede helft kon UDI verdiend verder uitlopen met uiteindelijk de 1-3 eindstand als beloning. Hopelijk weet de Udense ploeg dit ook zondag door te trekken wanneer Baronie op bezoek komt in Uden. De heenwedstrijd werd geflatteerd met 3-0 verloren waarbij UDI de kansen niet wist te verzilveren en de thuisclub wel effectief was. Het wordt dus niet alleen een wedstrijd waarin men zich kan revancheren voor de nederlaag maar een blik op de ranglijst leert bovendien dat een overwinning wederom enkele plaatsen winst zou betekenen. 

Baronie speelde twee weken geleden gelijk tegen het sterke Vlissingen en won afgelopen weekend met 3-2 van Woezik. De ploeg uit Wijchen moest net als de Udenaren ervaren dat Baronie een aantal razendsnelle spelers in de voorhoede heeft staan (Richardson en Govela) die het elke verdediging lastig kunnen maken. UDI krijgt bovendien te maken met enkele nieuwe gezichten want de Baronnen waren tijdens de winterstop erg actief op de transfermarkt. De jonge Quinten Eugenia werd gehuurd van Kozakken Boys, Bram Soffers kwam over uit België en Emile Linkers kwam over van St. Lenaarts (België) en heeft hiervoor enkele jaren als prof in in Indonesië gespeeld. Eugenia en Linkers waren zondag een ware plaag voor Woezik en wisten beiden te scoren. 

UDI zal komende zondag ongetwijfeld in bijna dezelfde opstelling aantreden als in Gemert. Middenvelder van Geelkerken is geschorst maar daar staat tegenover dat Hofmeijer wel weer speelgrechtigd is. Gezien het feit dat Baronie kort bij de degradatieplaatsen staat zal die ploeg ongetwijfeld hoog gemotiveerd het duel in gaan en daarmee wordt het dus hopelijk ook een mooie pot voor de toeschouwers. Komt u de triclores aanmoedigen? Zondag wordt er om 14:00 uur afgetrapt.

 

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Lars van Waes

Ik ben Lars van Waes. Ik ben 7 jaar en woon samen met mijn papa Micha, mama Eefje en zus Elise op Bosveld in Uden. Ik ga naar OBS Camelot en ik vind rekenen het leukste vak. Ook vertegenwoordig ik onze groep 5 in de leerlingenraad. Mijn hobby’s zijn voetballen en drummen. Ik zit bij UDI'19 bij JO8-5 en speel daar vaak in de verdediging. Ik kan namelijk heel goed ballen tegen houden zodat het andere team niet kan scoren. Ik voorspel als uitslag voor UDI’19-Baronie: 3-3!

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Personal trainer Ton, gevestigd op de UDI-accommodatie.
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden.
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.