ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Het wordt zondag ongetwijfeld een speciaal duel op sportpark Parkzicht wanneer koploper OSS'20 op bezoek komt bij UDI. Bij winst van OSS'20 en puntverlies van Halsteren kunnen de Ossenaren zelfs het kampioenschap gaan vieren. UDI zal zich echter niet willen laten kennen en gaan proberen om een goed resultaat te halen.

De Udense ploeg kent een wat mindere periode doordat men uit de laatste drie wedstrijden slechts één puntje wist te behalen. Het voetbal was daarbij nog niet per definitie slecht maar onachtzaamheden zorgden toch voor een nederlaag uit bij Halsteren en een gelijkspel in de slotfase tegen IFC. Afgelopen zondag beet UDI zich weer eens stuk op Groene Ster dat op de een of andere manier speelt zoals de Udense ploeg dat niet ligt. 

Komend weekeinde is er een royaal inhaalprogramma in de Hoofdklasse B met voor UDI dus de thuiswedstrijd tegen OSS'20. De Ossenaren zijn dit seizoen duidelijk de beste ploeg en koersen dan ook op het kampioenschap af. In oktober stonden beide teams in Oss tegenover elkaar. In de rust keek UDI tegen een 2-0 achterstand maar in de tweede helft wist men het OSS'20 toch erg lastig te pakken maar uiteindelijk bleven de drie punten na de 2-1 overwinning toch in Oss. OSS'20 zal zondag ook met een schuin oog kijken naar de wedstrijd van Halsteren thuis tegen Vlissingen omdat bij winst van OSS'20 en puntverlies van Halsteren het kampioenschap al gevierd kan worden. Het duel in Halsteren is natuurlijk wel een met een verhaal want de nodige oud-spelers van Vlissingen zijn inmiddels actief voor Halsteren. 

Het is zondag aan de Udenaren om zelf een goede wedstrijd te spelen tegen OSS'20 en dan hopelijk ook een goed resultaat behalen. Dan mag de Osse ploeg in de komende weken na een ander duel een feestje gaan vieren. Komt u ook kijken?

Kan UDI verrassen tegen OSS'20?

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Siem van Schadewijk

Hallo allemaal,
Ik ben Siem van Schadewijk en ik vind het superleuk om pupil van de week te zijn. Ik ben 8 jaar oud, en ik heb een zus van 11, onze Pleun. Vanaf m'n 4e voetbal ik al bij UDI, op dit moment speel ik in de JO8-1, mijn trainers zijn Jed en Joep en mijn vader is onze leider. Ik zit op de Wijde Wereld in groep 4b en mijn juffen zijn Tanja en Simone. Ik heb zin in een leuke middag en mijn voorspelling is UDI'19 - OSS'20 4-1.
Sportieve groet Siem
 

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door DTC Elektro BV met vestigingen in Raamsdonksveer en Oss
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.