ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Kerstveiling UDI’19 levert € 30.400,- op!

Algemeen

Zaterdag 9 december was alweer de 12e Kerstveiling van UDI’19 in Markant. Er is weer veel energie ingestoken om ook van deze editie een succes te maken. En dat is fantastisch gelukt. Deze avond is belangrijk voor UDI’19, want met de opbrengst kunnen weer mooie doelen worden gerealiseerd voor de vereniging.

Burgemeester Hellegers opende de veiling door de eerste kavel te veilen. Het bleek een mooie avond te worden die goed werd bezocht. De veilingmeesters Marcel de Laat, Joost van Oort en Victor Smits brachten ruim 80 kavels onder de hamer. "Tijdens de avond werd er zomaar 'ingebroken' door Art Attack! Ze maakten in 10 minuten een kunstwerk van  een voetbalstadion die tijdens de avond geveild werd." 

De veilingmeesters brachten ongeveer 85 kavels onder de hamer. Om 23.00 uur stond de teller op € 30.400,= en werd deze gezellige avond afgesloten met een spetterend optreden van de band Baby Blue en zanger Brian Voet. Een geweldige opbrengst voor onze vereniging.

Dit alles is tot stand gekomen door de gulle giften van de sponsoren die kavels beschikbaar hebben gesteld. En ook door de bieders, de kopers, de vrijwilligers en iedereen aanwezig tijdens deze avond.

Wij bedanken iedereen hartelijk voor zijn/haar bijdrage aan de UDI’19 Kerstveiling.
 

Zie foto's van deze gezellige avond!  Deze zijn met dank gemaakt door Frans Geenevasen.
 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.