ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

Als UDI’19 zijn we trots op ons tenue, met als blikvanger het shirt met de rood-wit-blauwe verticale strepen; in de regio staan we bekend als “de tricolores”.

Om de uniformiteit te waarborgen hebben we de kleurstellingen van ons tenue zelfs vastgelegd in onze reglementen.

Met Intersport Uden en Masita hebben we vervolgens afspraken gemaakt zodat ons tenue altijd met de juiste kleurstelling wordt geleverd.

We hechten aan uniformiteit van ons tenue en we vinden de samenwerking met Intersport en Masita erg belangrijk. Door het bestuur is daarom voorgeschreven dat gesponsorde wedstrijdkleding van het merk Masita moet zijn en bij Intersport Uden besteld moet worden. Dit betreft de volgende items:

  • Shirt, broek en kousen;
  • Trainingspak;
  • Sporttas.

Om misverstanden te voorkomen willen we duidelijk vermelden dat andere gesponsorde tenues niet worden toegestaan.

Om het voor u als mogelijke sponsor aantrekkelijk te maken heeft Intersport Uden een hele scherpe aanbieding gemaakt. Voor minder dan 1.000 € kunt u een volledig team van kleding voorzien, inclusief de door uw gewenste sponsoruiting. De volledige aanbieding is als bijlage bijgevoegd.

Mocht u hierover vragen hebben of heeft u interesse in het sponsoren van een team hebben dan kunt u contact opnemen met Moot Weijters (06-52678308) of Patrick Koolen (06-13409166).

Algemeen bestuur UDI’19

Download de Sponsorbrief

Bijlage UDI-sponsorbrief 2017

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.