ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen5
UDI19
CSU

Laatste thuiswedstrijd 2017 voor UDI tegen Halsteren

Algemeen - UDI-1

De weersvooruitzichten voorspellen weinig goeds voor de komende dagen. Mocht de regen en aansluitende vorst gaan meevallen speelt UDI 1 zondag thuis Halsteren. Deze ploeg staat op een derde plek op de ranglijst en zal dus ongetwijfeld een pittige tegenstander worden.

Laatste thuiswedstrijd 2017 voor UDI tegen Halsteren

Na twee winstpartijen in uitwedstrijden tegen sc Woezik en BVC'12 speelde UDI donderdagavond in de derde ronde van de districtsbeker tegen vijfde klasser Gassel. De regenval zorgde voor een nat en drassig veld in Gassel maar er kon wel gespeeld worden. De Udense ploeg voldeed aan haar plicht en won het duel met 0-6 door treffers van v.d. Heuvel (3x), Wassenberg (2x) en Meulink. In februari staat de vierde ronde gepland en dan gaat UDI thuis spelen tegen de winnaar van het duel HBSV (3e kl) - Melderslo (4e kl).

Komende zondag staat er een sterke tegenstander op het programma. Halsteren presteert dit seizoen uitstekend en staat op een derde plek op de ranglijst kort achter OSS'20 en Gemert. De laatste weken zijn de prestaties enigszins wisselend met overwinningen tegen Jong Fc Den Bosch en Woezik maar nederlagen tegen Juliana'31 en Meerssen.

UDI heeft na een mindere periode de weg omhoog langzaam maar zeker weer ingezet en staat nu nog vijf punten onder Halsteren. Winst tegen de West-Brabanders zou betekenen dat men nog verder omhoog klimt. Voor de Udense ploeg en haar aanhang zou winst een extra bevestiging betekenen dat men weer op de goede weg is. 

Kom de tricolores ook in dit laatste thuisduel van 2017 steunen en hopelijk kunnen we met drie punten op zak daarna in de kantine gezamenlijk genieten van de Kerstborrel.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week • Stef van Schijndel

Hoi,

Ik ben Stef van Schijndel, ik ben 8 jaar en woon in het buitengebied van Uden. Ik zit in Vorstenbosch op school en voetbal bij de JO9-3 van UDI. We hebben een leuk team, we winnen lekker vaak en maken samen veel plezier. Mijn favoriete positie is op het middenveld. De moeilijkste wedstrijd was tegen het team van mijn neefje, die voetbalt bij Wanroij en we hadden gelukkig wel gewonnen.

Samen met iedereen van ons team zijn we bij de wedstrijd van Jong Oranje wezen kijken. Jammer dat ze niet zoveel scoorden maar gelukkig toch gewonnen met 1-0. Toen ik gevraagd werd of ik een keer pupil van de week wilde zijn hoefde ik daar niet lang over na te denken en zei meteen ja. Hopelijk word het een mooie wedstrijd op 10 december tegen Halsteren. Succes spelers van UDI.

Ik ben fan van PSV en Real Madrid en mijn favoriete spelers zijn Lozano, Hendrix en Christiano Ronaldo.

Groetjes Stef

 

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door De barbier van Uden, aan de Botermarkt 1 in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.