ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1

Laatste wedstrijd UDI thuis tegen Jong Den Bosch

Algemeen - UDI-1

Na de deceptie afgelopen zondag op bezoek bij Juliana'31 staat er voor de Udense ploeg voor zondag niet meer echt iets op het spel. In de strijd om de derde periode is er alleen nog een heel theoretische kans en dus zal de Udense ploeg in het laatste duel van dit seizoen voor eigen publiek vooral voor de eer spelen.

De Udense aanhang en spelersgroep verliet zondag met teneergeslagen blik het sportpark in Malden. Dichtbij in de strijd om de derde periode en dan in negentig minuten is alles weer weg. Zoals vaker dit seizoen werden goede wedstrijden afgewisseld met slechte versies. Zondag wacht Jong Den Bosch waar de Udenaren in het heenduel ook niet haar beste wedstrijd speelden. Met een 3-0 nederlaag op zak moest men daar huiswaarts waarbij de verdediging er niet sterk uit zag en Jong Den Bosch bovendien gebruik kon maken van enkele spelers die de vrijdag ervoor nog met het eerste team hadden gespeeld. UDI en jong-teams lijkt in het algemeen niet zo goed bij elkaar te passen getuige ook de ontmoetingen een seizoen eerder tegen ondermeer jong De Graafschap, jong Den Bosch en jong Achilles'29.

Zondag wordt in ieder geval de laatste wedstrijd waarbij het trainersduo Ruijsch en Wijlaars op de bank zit. Saillant detail is dat dat dan gebeurd tegen de club waar beiden reeds op de loonlijst staan. UDI speelt zondag eigenlijk vooral om met een goed gevoel de zomerstop in te kunnen gaan en zich dan fris voorbereiden op het nieuwe seizoen onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Stefan Hoogsteder.

Zondag wordt er trouwens op het oude vertrouwde tijdstip van 14:30 afgetrapt omdat alle duels gelijktijdig gespeeld moeten worden.

Laatste wedstrijd UDI thuis tegen Jong Den Bosch

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Pupil van de Week

Pupil van de Week • Peer Ermers

Mijn naam is Peer Ermers, ik ben 8 jaar en speel in JO8-3 Ik heb nog een zus van 15 jaar Sanne. In ons team heb ik geen vaste speelplek maar meestal ben ik verdediger. Er zitten veel vriendjes van mij in het team die net als ik op het Mulderke zitten.

Mijn voorspelling voor de wedstrijd is 2-1 voor UDI. Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn.
Groetjes Peer Ermers
 

Loterij voor de UDI-jeugd

  • De bal is geschonken door Schimmel Tankstations Uden, in de Bitswijk in Uden
  • De levensmiddelenmand is geschonken door JUMBO supermarkten aan de Drossaard in Uden

Deel dit artikel

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.