ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen

Lange busrit voor UDI naar Vlissingen

Algemeen - UDI-1

Nu het carnavalsfeest weer achter de rug is gaan de ploegen in de Hoofdklasse B zich opmaken voor een flinke serie wedstrijden op rij. Voor UDI begint die periode met de verste uitwedstrijd van het seizoen waarbij het op bezoek gaat bij VC Vlissingen.

Lange busrit voor UDI naar Vlissingen

Na de gewonnen midweekse bekerwedstrijd van vorige week tegen HBSV mochten de Udense voetballers de afgelopen dagen genieten van de carnaval. Voor de trainers is dat altijd weer een spannend moment op de eerste training na die dagen of iedereen er fit uit is gekomen of dat er toch nog een aantal last hebben van naweëen zoals een verkoudheid. We zullen zondag gaan zien welke spelers hun opwachting gaan maken op het zware veld van VC Vlissingen.

Voor beide ploegen is het een belangrijke wedstrijd omdat de middenmoot erg groot is met slechts vier punten verschil tussen de nummer vier Jong Den Bosch en de nummer twaalf Nuenen. UDI staat een punt achter op Vlissingen maar heeft een duel minder gespeeld. Het laatste competitieduel speelde Vlissingen met 0-0 gelijk tegen BVC'12. Afgelopen weekend speelde men voor de beker en won daarin ruim met 8-1 van derdeklasser de Alblas met ondermeer vier treffers van Yves Nyemb. Vlissingen heeft een technisch vaardige ploeg die in september in Uden een 0-0 gelijkspel wist te behalen. Ofschoon UDI een licht veldoverwicht had wist men dat niet in de score tot uitdrukking te brengen. Zondag krijgt UDI dus een nieuwe kans en hopelijk kunnen dan wel drie punten worden meegenomen.

Laatste officiele wedstrijden tegen elkaar

Deel dit artikel

Advertentie
Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.