ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen1
UDI19
CSU

De afgelopen week is er op sportpark Parkzicht hard gewerkt om het nieuwe LED Scorebord te plaatsen. Met behulp van een verrijker van Verbruggen Kraanverhuur werd als eerste de 10 meter hoge mast op zijn plaats gezet. Enkele weken geleden was hiervoor al een fundering gemaakt. 

LED scorebord op het hoofdveld

Deze mast met scherm is een primeur in Nederland. Nergens staat namelijk een mast die 180 graden gedraaid kan worden. De firma P.M.F Machinefabriek Bergum uit Friesland heeft deze geproduceerd en naar Uden getransporteerd.

Tronix uit Uden heeft het LED scherm geïnstalleerd en getest voordat deze op de mast geplaatst werd. Van den Heuvel projekten zorgde voor de montage.

LED scorebord op het hoofdveld

Dit LED scherm zal voortaan bij elke thuiswedstrijd van UDI 1 dienen als scorebord. Daarnaast zal het scherm op alle dagen dat sportpark Parkzicht geopend is 180 graden worden gedraaid en zal het vanaf het complex zichtbaar zijn met reklame-uitingen voor sponsoren.

Het bestuur dankt de sponsoren Workpol, Tronix , Viewgres, Bobrix, Jan Selten, DTC Elektro, Verbruggen Kraanverhuur en Kennes Verhuurt en van Gerwen Metaalbouw die mee hebben gewerkt aan de tot stand koming van dit projekt.

Bent U geinteresseerd in uw reklameboodschap op deze zuil? Neem dan contact op met Moot Weijters. tel: 06 52678308.

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.