ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen
UDI19
CSU

Levin Flissinger en Ruud Kuipers geslaagd voor de KNVB-cursus HO C

- Algemeen - Jeugd

Afgelopen week hebben Levin Flissinger en Ruud Kuipers tijdens een leuke afsluitende avond hun diploma mogen ontvangen uit handen van KNVB-docenten Paul Cuppen en Maurice Voestermans.

De HOC-cursus staat voor ‘Hoofd Opleidingen C’ en leidt cursisten op om bij kleinere verenigingen de functie Hoofd Jeugdopleidingen te kunnen/mogen vervullen. Bij een grote club als UDI’19 biedt deze cursus mogelijkheden om een rol te spelen in het OpleidingsTeam en bij het verder professionaliseren van onze jeugdopleiding.

Het afgelopen jaar hebben Levin en Ruud de club op meerdere fronten in beweging weten te brengen. Deze toch wel pittige cursus begon met het maken van een sterkte/zwakte-analyse van de vereniging, daarna volgde een presentatie en scholingsavonden aan diverse kader- en bestuursleden. Uiteindelijk leverde dit alles bruikbare resultaten op voor UDI’19. 

Levin heeft zich bijvoorbeeld verdiept in ons vrijwilligersbeleid en heeft daar nu, samen met anderen, een impuls aan gegeven door een nieuw beleid te ontwikkelen. Ruud is bezig geweest met het ontwikkelen van een inhoudelijke voetbal-leerlijn voor de jongste groepen en geeft uitvoering aan de circuittrainingen. Daarnaast hebben zij in deze cursus kennis opgedaan hoe je trainers kunt begeleiden bij het geven van trainingen in een ‘coach-de-coach’-traject.

Hopelijk kan UDI’19/CSU de komende jaren nog dankbaar gebruik maken van de kennis en kunde die Levin en Ruud hebben opgedaan. Wij hopen deze kanjers nog lang voor de vereniging te kunnen behouden. Mannen, hartelijk gefeliciteerd!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.