ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen4
UDI19
CSU

’n Drukke boel was het zaterdag jl. bij UDI’19 tijdens het Easter Open 2018 (met foto's)

Algemeen - Jeugd

Na een mooie opening van het Easter Open Tournament 2018 op vrijdagavond was het zaterdag ’n drukke boel bij UDI’19. Vanaf 09.00 uur in de ochtend werd gestart met de poulewedstrijden en ’s middags waren weer anderen aan de beurt om zich te plaatsen.

Zowel voor de organisatie als zij die de omroep deden hadden het druk om alles in goede banen te leiden. Wat te denken van alle schema’s om alle teams op tijd te laten spelen, de indeling van de velden en te zorgen dat bij alle wedstrijden ’n scheidsrechter aanwezig was en de spelers naar de juiste speelvelden te dirigeren. Gelukkig was het prima weer om te sporten en voor de deelnemende jeugd was het erg leuk om ’n internationale voetbalwedstrijd te mogen spelen. Op die wijze kun je ondervinden hoe in andere landen of continenten gevoetbald wordt.

Het toernooi op zaterdag duurde tot de klok van 19.00 uur. Nadien mochten de jeugdige voetballers met hun begeleiding weer huiswaarts of terug naar hun tijdelijke verblijfplaats, camping of gastgezinnen. Al bij al ’n erg leuke eerste dag van het Easter Open 2018 met zondag de afsluiting van dit toernooi.

Foto's zijn met dank gemaakt door Wim de Pree!

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.