ProgrammaUitslagenTrainingenAfgelastingen2
UDI19
CSU

Het afgelopen jaar hebben we erg goed kunnen samenwerken met onze materiaalmensen. Dag in, dag uit staan zij voor onze trainers klaar en zijn de trainingsmaterialen piekfijn in orde. 

Nieuwe trainingsmaterialen beschikbaar

Na een goede inventarisatie met onze materiaal kaderleden en met enkele trainers in onze opleiding hebben we een materialen wensenlijstje gemaakt en heeft Willy Verwegen de volgende materialen voor het nieuwe seizoen aangeschaft. Met grote dank aan sponsor Theo van Gerwen van Workpol BV Uden.

Air Dummy: De Air Dummy is zeer effectief als het gaat om individuele, technische en teamtraining. Bijzonder is de inzet bij de keeperstrainingen. Als passieve tegenstander, als dummy bij de tactische training, als hindernis bij voorzettraining of als vrije trap muur of als verdediger bij schiettraining, de dummy is op veel manieren in te zetten en garandeert een motiverende en prettige training met zeer reële situaties.

Nieuwe trainingsmaterialen beschikbaar

Hordenset: Een hordenset (kunstgras vriendelijk) is een hoogwaardige set en kan gebruikt worden voor een oefening waarbij sprongkracht, agility en behendigheid getraind kan worden.

Sprintband: Met een sprintband kan men een optimale sprint- en snelkracht training wegzetten.

Trainings dummy: Te gebruiken voor pass trap vormen/afwerkvormen en tevens in tactische trainingsvormen en of positiespelen als extra weerstanden.

M Station Talent: Deze enorme rebounder is een apparaat waarbij je het niveau van je keeperstrainingen kunt verhogen maar ook je team leert afwerken op doel of technische vaardigheden goed kan aanleren.

Langs deze weg willen wij (TC Jeugd) onze materiaalbeheerder Willy Verwegen en z’n team en sponsor Theo van Gerwen (Workpol Afbouw BV Uden) bedanken voor onze nieuwe gewenste trainingsmaterialen.

 

Deze site is ontwikkeld door ID and more.

Onze website maakt gebruik van cookies. Meer info op Cookies en Disclaimer.